zaterdag, 20 november 2021 12:28

Toernooi-jeugd-onder-23

Zaterdag 13 November zijn we vanuit Flash met 10 spelers en 7 coaches naar het toernooi onder 23 geweest in Tilburg (lees ook het verslag van Lonneke )

Rond 8.45 uur was (bijna) iedereen aanwezig bij Flash zodat we op tijd in Tilburg zouden zijn. Om half 10 waren de meeste aanwezig in Tilburg, en na de nodige controles konden we naar binnen.

Nieuw dit jaar was dat er naast het Ranglijsttoernooi ook een beginnerstoernooi en een toernooi onder de 23 was. Na de wedstrijden in de poules mochten diverse spelers van Flash naar de vervolgrondes waarin mooie resultaten werden behaald.
Toernooi-FredToernooi-JelleToernooi-Jessica

Toernooi-JoeyToernooi-KamranToernooi-Leo

Hieronder een overzicht van de resultaten:

Maja  Beginners  2e plaats (finale)
Lonneke       Meisjes 13-  3/4 (halve finale)
Jelle  Jongens 13-     Poule (4e)
Fred  Jongens 13-  Poule (5e)
Kamran  Jongens 13-  1e plaats (finale)
Leo  Jongens 15-  1/8 finale
Daan   Heren 23-  Blessure
Metehan  Heren 23-  Poule (3e)
Joey  Heren 23-  Poule (3e)
Jessica  Dames 23-  2e plaats (finale )

Al met al een mooi resultaat voor Flash met 3 finale plaatsen en een halve Finale. Kamran heeft door zijn winst in de finale zijn B-licentie verdient.
Zeker voor herhaling vatbaar en een grote dank aan alle coaches!

Toernooi-1e-jongs-onder-13Toernooi-2e-meisjes-onder-23

Toernooi verslag van Lonneke

Zaterdag 13 November heb ik meegedaan aan mijn allereerste toernooi.
We moesten er al om 09.30 al zijn, dus we moesten vroeg opstaan. We verzamelden ons bij Flash en van daaruit reden we met z'n alle naar Tilburg.

Toen we binnen waren en onze corona pas lieten zien, mochten we naar de zaal. Die was echt heel groot, er waren meer dan 50 tafels en heel veel kinderen! We gingen naar de tafels waar we moesten spelen en begonnen. De eerste drie wedstrijden gingen bij mij heel goed, ik won ze allemaal met 3-0.

Toernooi-LonnekeToernooi-MajaToernooi-Metehan

De vierde verloor ik met 0-3 van Anna. De vijfde won ik weer. Nu werd het spannend. Ik moest tegen iemand spelen die alles had gewonnen.Als ik zou winnen, dan zouden er drie kinderen vijf van de zes gewonnen hebben. Als ik verloor, dan zou ik afvallen. Ik won!!!!
Samen met twee anderen had ik er eentje verloren, dus ging het om gewonnen games. Anna en ik gingen door naar de halve finale! Ik moest tegen een kleiner meisje van 10 jaar spelen. De eerste twee games won ik, daarna won zij er een met 20-22 en een met 8-11. Het ging dus om de laatste game. Helaas verloor ik met 8-11. Het is wel jammer, maar ik ben wel tot de halve finale gekomen en ik vond het heel leuk.

Uiteindelijk heeft Anna van mijn poule gewonnen. Maja is tot de finale gekomen, maar Jelle is helaas afgevallen bij de kwalificatieronde. Er deden nog meer kinderen van Flash mee, dus het was heel gezellig. Het was super leuk om mee te doen.

Lonneke (12 jaar)