Om 08:00 uur, met de stramme spieren van de vrijdag gespeelde clubkampioenschappen, vertrokken Jessica, Roger en Mariette Jansen naar Amsterdam. Jessica en Roger om deel te nemen aan het toernooi, Mariette voor de gezelligheid en de fourage.

Jessica mocht als jeudspeelster deelnemen in de poule van de G/H licenties senioren.In de poule van vijf gingen de eerste 2 door naar de winnaarsronde en de andere drie naar de verliezersronde. Deze ronden werden gespeeld middels het knockout systeem. Ze werd derde in haar poule en mocht aantreden voor haar achtste finale tegen een tegenstandster die dacht: dat meisje stuur ik wel naar huis. Maar ze had geen rekening gehouden met de fameuze "klappols " van Jessica. Drie games later, ging ze zwaar teleurgesteld, huilend, naar huis.

Klein uurtje later mocht Jessica in de kwartfinale aantreden tegen een tegenstandster die net 5 maanden tafeltennist.
5-10 minuten later, kwartfinale door. De coach van Jessica zei tegen haar dat het niet netjes is ,om met 11-0 te winnen, waarna Jessica wel heel erg overdreven de bal over de tafel schepte, oke 11-1 dan.

De halve finale, (ongeveer 17:00 uur) was er 1 van een ander kaliber, een speler met een handicap, een rolstoel. De enige regel die er was, is dat je de service niet naar buiten mag laten wegdraaien.Oh ja, hij speelde ook nog met noppen. Na een gelijkopgaande wedstrijd heeft ze toch de wedstrijd in 5 games naar zich toe getrokken. In deze wedstrijd heb ik een wanhopige, kwade Jessica gezien, die soms niet snapte wat ze moest uitrichten tegen noppen. Een mentaal zware wedstijd die ze verdiend heeft gewonnen, op naar de finale.

Rond half zeven dan eindelijk de finale:
Een degelijke tegenstander, die ook nog eens af en toe een service gebruikte waar Jessica geen raad mee wist. Na een 2-0 achterstand in games, wist ze de wedstrijd zo om te draaien, dat de tegenstander na de 2-2 in games echt een wanhopige indruk maakte. De vijfde games was met 11-5 zo gepiept.

Een knap gespeeld toernooi met tegenstanders van verschillende speelstijlen.

Roger mocht spelen in de poule van de F-licenties.
We kunnen hier kort over zijn, poule gewonnen met 4 overwinningen en 0 nederlagen, door naar de winnaarspoule.
Na een zware wedstrijd verloren van de latere halve finaliste. Goeie wedstrijd met een verdiende winnares. Einde toernooi 13:00 uur. Wachten op Jessica, zoals bekend 19:30 uur klaar.

Jessica heeft een waardebon verdiend van Sport Europe en trotse ouders!

Om 21:00 uur weer terug in Eindhoven na een lange, leuke en sportieve dag.