Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Op vrijdag 29 juni worden de jaarlijkse clubkampioenschappen bij Flash georganiseerd. De jeugd begint om 19.00 uur en de senioren om 20.30 uur.

logo zomercompetitie 2011

Het is dan zover, alle inschrijvingen voor de zomercompetitie zijn binnen en de jubileums-editie is inmiddels al van start gaan. Hieronder staan de speeldata en locaties waarop er gespeeld zal worden. Er word in totaal op 5 avonden gespeeld en op elke avond spelen zowel de A en B poules.

Speeldata
Vrijdag 18 mei - Unicum
Vrijdag 25 mei - Flash
Vrijdag 1 juni - Een en twintig
Vrijdag 8 juni - Flash
Vrijdag 15 juni - Een en twintig (finale & feestavond)

De TLE heeft de organisatie van het jaarlijkse TLE-toernooi uit handen gegeven, het werd dit jaar georganiseerd door en gehouden bij TTV Flash. Al zeggen we hetzelf, het was een succes!

Er werd in zes poules gestreden, om die heerlijke fles wijn en de felbegeerde cadeaubon van Sporteurope, in de wacht te slepen.
Met deze winnaars als resultaat!
pdfklasse_-1_-_7Kamp.pdf pdfKlasse_-2_-_7Kamp.pdf
pdfklasse_-3_-_7Kamp.pdf pdfklasse_-4_-_8Kamp.pdf
pdfklasse_-5_-_8Kamp.pdf pdfklasse_-6_-_7Kamp.pdf

winnaars

Voor het derde jaar op rij zijn Anthony van de Burgt en Rob den Otter winnaar geworden van het 47ste Flash/TLE dubbeltoernooi. Met 3 uit 4 gewonnen partijen en een iets beter gamesaldo (+4 tegen +2) bleven zij Tim Senders en Jan Schuurmans Jr. net voor.

Robin 1ste Plankentoernooi Elo 1ste Plankentoernooi

Dit jaar met 29 deelnemers, de winnaar Jan Wijlaars van afgelopen jaar was geveld door griep, eveneens als 3-voudig oud winnaar Willem Peters.Gelukkig hadden we een goede invaller aan Daan Jacobs om de 1e groep te versterken.
Zoals altijd starten met koffie en kerstbrood. Er waren zoals ieder jaar door diverse mensen allerlei gerechtjes verzorgd. Hartelijk dank hier voor, het was weer heel lekker.
Mario v.d.Heuvel bedankt voor de bar te doen, top!  Het was weer een geslaagde mooie sportieve gezellige dag.

logo zomercompetitie_2011

De reguliere competitie zit er weer op en dat betekent ook dat de Zomercompetitie weer van start zal gaan. Dat is dit jaar een extra feestelijke aangelegenheid want de Zomercompetitie bestaat inmiddels 10 jaar. Deze zal dit jaar gehouden worden van 17 mei t/m 15 juni, waarbij 3 avonden bij Flash. De afsluiting is traditioneel bij EenEnTwintig waar ivm het jubileum een Giga-feest georganiseerd zal worden.

Speelavonden:

17-mei :  TTV 21   18 mei  :  Unicum
25-mei Flash   25-mei :  Unicum
31-mei :  TTV 21   1-juni Flash
8-juni Flash   8-juni :  Unicum
15-juni :  TTV 21

Dit toernooi op zondag 8 april is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang van het toernooi is om 10:00 en het einde ongeveer om 18:00

indeling dubbeltoernooi2018

De indeling van het Flash/TLE Dubbeltoernooi (bekijk  pdfHIER het PDF-document) kan nog wijzigen, de speeldata in principe niet. Mocht dat toch noodzakelijk zijn dan nemen met een van de spelers persoonlijk contact op.

Uitnodiging Plankentoernooi2017

Inschrijven kan t/m maandag 18 december op het prikbord in de kantine of mail naar Henri Tegenbosch Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

.

Juni 2018 Juli 2018 Augustus 2018