Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Uitnodiging Plankentoernooi2017

Inschrijven kan t/m maandag 18 december op het prikbord in de kantine of mail naar Henri Tegenbosch Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

.

Flash TLE Banner
Van 10 tot en met 12 januari 2018 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 47ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Jan Jeugdkampioen2017

Tijdens de Clubkampioenschappen 2017 werden eerst de jeugd-teams nogmaals gehuldigd met een kampioensshirt, waarna de wedstrijden om 19:00 konden beginnen.

De uitslagen bij de jeugd: 1e Jan Lauret, 2e Jessica Jansen en 3e Joey Chen.
Bij de senioren won Niklas Zuther met 3-2 van Willem Peters. Andrei Doru Pata heeft de troostfinale gewonnen van Ties Schalij, eveneens met 3-2. We hadden dit jaar 28 deelnemers en de wedstrijden duurden maar liefst tot 1 uur waarna er natuurlijk nog een klein feestje gevierd moest worden.

Ook dit jaar organiseert TTV Flash de clubkampioenschappen voor zowel junioren als senioren. De clubkampioenschappen worden gehouden op vrijdagavond 7 juli vanaf (waarschijnlijk) 19.00 uur. De jeugd en senioren spelen gelijktijdig, waardoor het een gezellige drukte zal zijn.

Suze en David Nijmegen

Ongeslagen in de poule waarna ze de kwartfinales won.Helaas de halve finale verloren maar een zeer verdienstelijke 3/4 e plaats bij de pupillen.Met dit zeer mooie resultaat heeft Suze een plaats veroverd bij het NKA op zondag.
spelers en coaches Nijmegen
Jessica speelde bij de meisjes junioren maar verloor haar wedstrijden in de poule.Dit ondanks haar goede spel vandaag.Daarna de troostronde waar haar tegenstander ook net iets te sterk voor haar was.Maar al met al een zeer mooie ervaring.

Dit zeker met dank aan de coaches David Saunders en Wim den Hollander.De dag afgesloten met een lekker etentje bij de Italiaan.Morgen voor Suze nog een spannende dag.

Mariette Jansen

Op 12 november worden de jaarlijkse ZuidWest Afdelingskampioenschappen Senioren  2017 gehouden. Deelname staat open voor senioren NTTB, junioren met een seniorenlicentie en 55+'s die lid zijn van de afdeling ZuidWest.
De wedstrijden worden gespeeld op Sportcomplex T-kwadraat in Tilburg De zaal gaat open om 9:00, aanvang wedstrijden is om 10:00 uur. De finales worden uiterlijk om 18:00 uur gepland.

Voor meer informatie, zie bijgevoegde.pdfuitnodiging Bij Flash hangt een verzamellijst op het prikbord bij de kantine.

Roger Jansen

winnaars zomercompetitie 2017

Het Flash-team "Met Slag en Stoot" is eerste geworden in een weer zeer gezellige zomercompetitie 2017, op 17 juni afgesloten bij "Eenentwintig" in Beek en Donk. Joost en Han ontbreken op de foto, maar maakten ook prominent deel uit van dit team!

Op 21 mei aanstaande zal bij TTV Flash een voorronde gespeeld worden van de Nationale Senioren Meerkampen. Aanvang van alle wedstrijden is 10.30 uur.Er zullen 3 achtkampen gespeeld worden, 2 van de D-licenties en 1 van de F-licenties.

Dit toernooi op zondag 7 mei is bedoelt voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang van het toernooi is om 10:00 en het einde ongeveer om 18:00

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
Flash 2 Geenhoven 2