Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Uitslag 48e Dubbeltoernooi

Van donderdag 9 t/m 11 januari 2019 is het jaarlijkse dubbeltoernooi gespeeld voor TLE-leden. De eerste twee dagen stonden in het teken van de voorronden. Tijdens de voorronden probeerden teams zich te kwalificeren voor de finale van vrijdag.

Op vrijdag speelden teams verdeeld over 5 klassen de finale om met een vijfkamp per klasse uit te maken welk team winnaar van het dubbeltoernooi zou worden. Zowel de voorronden als de finale leverden boeiende en spannende wedstrijden op.

pdfUitslagen_48ste_Flash-TLE_Dubbeltoernooi.pdf

Indeling voorronde TLE2019

De indeling van het Flash/TLE Dubbeltoernooi (bekijk pdfHIER het PDF-document) kan nog wijzigen, de speeldata in principe niet. Mocht dat toch noodzakelijk zijn dan nemen met een van de spelers persoonlijk contact op.

Header 48ste Flash-TLE Toernooi
Op 9, 10 en 11  januari 2019 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 48ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Op vrijdag 29 juni worden de jaarlijkse clubkampioenschappen bij Flash georganiseerd. De jeugd begint om 19.00 uur en de senioren om 20.30 uur.

logo zomercompetitie_2011

De reguliere competitie zit er weer op en dat betekent ook dat de Zomercompetitie weer van start zal gaan. Dat is dit jaar een extra feestelijke aangelegenheid want de Zomercompetitie bestaat inmiddels 10 jaar. Deze zal dit jaar gehouden worden van 17 mei t/m 15 juni, waarbij 3 avonden bij Flash. De afsluiting is traditioneel bij EenEnTwintig waar ivm het jubileum een Giga-feest georganiseerd zal worden.

Speelavonden:

17-mei :  TTV 21   18 mei  :  Unicum
25-mei Flash   25-mei :  Unicum
31-mei :  TTV 21   1-juni Flash
8-juni Flash   8-juni :  Unicum
15-juni :  TTV 21

Ook dit jaar organiseert TTV Flash weer het altijd gezellige Kerstplankentoernooi.

Kerstplanken2018

Inschrijven kan t/m dinsdag 18 december op het prikbord in de kantine of mail naar Henri Tegenbosch  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Header 48ste Flash-TLE Toernooi
Op 9,10 en 11  januari 2019 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 48ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

logo zomercompetitie 2011

Het is dan zover, alle inschrijvingen voor de zomercompetitie zijn binnen en de jubileums-editie is inmiddels al van start gaan. Hieronder staan de speeldata en locaties waarop er gespeeld zal worden. Er word in totaal op 5 avonden gespeeld en op elke avond spelen zowel de A en B poules.

Speeldata
Vrijdag 18 mei - Unicum
Vrijdag 25 mei - Flash
Vrijdag 1 juni - Een en twintig
Vrijdag 8 juni - Flash
Vrijdag 15 juni - Een en twintig (finale & feestavond)

De TLE heeft de organisatie van het jaarlijkse TLE-toernooi uit handen gegeven, het werd dit jaar georganiseerd door en gehouden bij TTV Flash. Al zeggen we hetzelf, het was een succes!

Er werd in zes poules gestreden, om die heerlijke fles wijn en de felbegeerde cadeaubon van Sporteurope, in de wacht te slepen.
Met deze winnaars als resultaat!
pdfklasse_-1_-_7Kamp.pdf pdfKlasse_-2_-_7Kamp.pdf
pdfklasse_-3_-_7Kamp.pdf pdfklasse_-4_-_8Kamp.pdf