Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

dinsdag, 06 september 2016 11:01

Om 08:00 uur, met de stramme spieren van de vrijdag gespeelde clubkampioenschappen, vertrokken Jessica, Roger en Mariette Jansen naar Amsterdam. Jessica en Roger om deel te nemen aan het toernooi, Mariette voor de gezelligheid en de fourage.

zondag, 12 juni 2016 00:00

Uitnodiging Clubkampioenschappen2016

Op vrijdag 2 september zijn er weer de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren!
Ben jij speler bij tafeltennisvereniging Flash, recreant of competitiespeler, en wil je meedoen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen, geef je dan nu op!

dinsdag, 17 mei 2016 17:25

zomercompetitie.001 klein

vrijdag, 29 april 2016 00:00

Op zondag 5 juni organiseert TTV Flash voor de 34e maal haar Flashtoernooi. 48 spelers strijden in vier klassen om de individuele prijzen. Leden van een vereniging spelen gezamenlijk om de verenigingsprijs. Deelname aan dit oergezellige enkeltoernooi staat open voor senioren uit de NTTB- en TLE-competities en recreanten.

donderdag, 21 april 2016 19:10

zomercompetitieOok dit jaar wordt er weer een gezellige zomercompetitie bij Flash, Unicum en Een-en-twintig georganiseerd! De zomercompetitie duurt 5 weken en is de ideale gelegenheid voor iedereen die nog een balletje wil slaan na de reguliere competitie. De competitie wordt dit jaar gehouden van 19 mei t/m 17 juni en alle speelniveaus zijn vertegenwoordigd.

Vorig jaar deden er 25 leden van Flash mee, verspreid over 6 teams. Wij verwachten ook dit jaar weer een flinke opkomst, dus stel een team samen en meld je aan! Dit kan je doen een een mailtje te sturen naar zomercompetitie​@​live.nl en een CC-tje naar hrutjes​@​gmail.com. Vermeld daarbij dat je vanuit Flash mee-doet, wat de team-naam is, en welke spelers er in je team zitten (minimaal 3). De kosten bedragen euro 12,50 per team, welke op de eerste speelavond voldaan kan worden. Inschrijven kan t/m 10 mei.

maandag, 28 maart 2016 00:00

Het 29e Familietoernooi op zondag 17 april is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang van het toernooi is om 10:00 en het einde ongeveer om 18:00.

maandag, 15 februari 2016 20:02

Katertoernooi image1
Op donderdagavond 11 februari is na een jaartje weggeweest te zijn weer het katertoernooi gespeeld. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: BV Weinig Keu's, Henri Slootjes, Bart Muller, Hein Rutjes, Willem Peters en Restaria de Tempel.

zondag, 31 januari 2016 12:25

Op 11 februari zal het Katertoernooi weer plaatsvinden. Dit toernooi voor genodigden brengt altijd het nodige spektakel met zich mee en is een prima manier om de carnavalsperiode af te sluiten. Diverse regiotoppers, zullen acte de prĂ©sence geven. Het toernooi zal aanvangen om 20:00.

Jack Schalkwijk
toernooi​@​ttvflash.nl

donderdag, 14 januari 2016 09:31

Dit jaar is het team Wiekslag 3 , met Rob den Otter en Anthony v.d. Burgt, winnaar van het Flash/TLE Dubbeltoernooi 2016.
Bekijk HIER de foto's en de xlsEinduitslag. Wil jeweten wie voorgaande jaren gewonnen heeft ? Bekijk de xlshistorie
UItslag Dubbeltoernooi 2016

Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende Einde