Op zaterdag 12 en zondag 13 januari zijn er weer de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren!
Letop : de clubkampioenschappen voor de jeugd zijn naar medio April verschoven.

Ben jij speler bij tafeltennisvereniging Flash, recreant of competitiespeler, en wil je meedoen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen, geef je dan nu op! De deadline is maandag 7 januari 2011.

• Waar: Tafeltennisvereniging Flash
  • Wanneer: voor de senioren op zondag 13 januari.
  • Hoe laat: Van 09:30 tot circa 16:00 uur
  • Voor wie: Alle spelers van Flash, recreanten of competitiespelers.
  • Waarom: Omdat we er een gezellige tafeltennisdag van willen maken waar alle jeugspelers van TTV Flash bij betrokken zijn!

's Ochtends speel je in je eigen klasse zodat iedereen tegen spelers van zijn/haar eigen niveau speelt en naar aanleiding van deze uitslagen spelen we 's middags een toernooi waar iedereen tegen elkaar kan uitkomen om zo te bepalen wie clubkampioen van TTV Flash 2013 wordt!

Wacht dus niet langer en geef je snel op via onderstaand formulier, de lijst die bij TTV Flash hangt of via de mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !

Namens de Toernooicommissie
Jan Berkers en Jack Schalkwijk

Form has Expired or maximum entries has been reached

{jcomments off}