Op vrijdag 26 juni zijn er weer de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren!

Ben jij speler bij tafeltennisvereniging Flash, recreant of competitiespeler, en wil je meedoen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen, geef je dan nu op!

• Waar: Tafeltennisvereniging Flash
  • Wanneer: Op vrijdag vrijdag 26 juni
  • Aanvang
    Jeugd  vanaf 19:00 uur
    Senioren op  vanaf 19:45 uur
  • Voor wie: Alle spelers van Flash, recreanten of competitiespelers.
  • Waarom: Omdat we er een gezellige tafeltennisdag van willen maken waar alle spelers van TTV Flash bij betrokken zijn!

Eerst speel je in je eigen klasse zodat iedereen tegen spelers van zijn/haar eigen niveau speelt en naar aanleiding van deze uitslagen spelen we daarna een toernooi waar iedereen tegen elkaar kan uitkomen om zo te bepalen wie clubkampioen van TTV Flash 2015 wordt!

Wacht dus niet langer en geef je snel op via de lijst die bij TTV Flash hangt of via de mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !

Namens de Toernooicommissie
Jan Berkers en Jack Schalkwijk