Het 26e Familietoernooi op zondag 27 januari is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang is om 09:45 en het einde ongeveer om 18:00.

Samen met je partner vorm je een team, waarbij het Flashlid speelt tegen een ander Flashlid. Je partner speelt dan tegen een niet Flashlid. Hierna speel je samen een dubbelspel tegen het andere team. Er wordt gespeeld in poules van 5 (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Via het bijgevoegd inschrijfformulier kun je je team opgeven. Dit kan tot en met 17 januari.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je terecht bij Sjan van Alem, via nummer: 040-2375792 of via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sjan van Alem
Form has Expired or maximum entries has been reached{jcomments off}