Ook dit jaar organiseert tafeltennisvereniging Taverbo/SABO Boxtel weer de gezellige en succesvolle Open Boxtelse Kampioenschappen voor senioren (16+) op zondag 28 oktober 2012. Dit evenement heeft inmiddels een mooie historie opgebouwd. De laatste jaren zit het toernooi enorm in de lift. Het maximaal aantal deelnemers wordt vrijwel altijd bereikt en het spelniveau wordt alsmaar hoger. Steeds meer spelers uit de landelijke competitie en de hogere regionale klasse weten de weg naar Boxtel te vinden.

Er wordt gespeeld in diverse klassen, wat varieert van landelijk tot recreatief niveau. Deelname kosten zijn €7,50 ,- per persoon. De aanvang van het toernooi is om 10.00 uur in de sportzaal van Taverbo/SABO.

Wil je meedoen, geeft je dan op via onderstaand inschrijfformulier of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Seniorentoernooien
Paula Paulus

{jcomments off}
Form has Expired or maximum entries has been reached