De Open Udense komt er weer aan! Dit is een toernooi waar zowel een jeugd- als seniorentoernooi tegelijk wordt gespeeld. Er worden eerst poulewedstrijden gespeeld (5,6 of 7 spelers), daarna wordt in afvalrondes gespeeld.

Nieuw dit jaar is de pingpong-klasse, voor spelers die nagenoeg voor het eerst kennis maken met tafeltennis, ook ideaal voor bijvoorbeeld ouders van jeugdspelers of kinderen van seniorspelers die graag meekomen en meespelen.

De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen. Inschrijfgeld is € 6,-. Wil je meedoen, geef je dan uiterlijk 28 oktober op via het inschrijfformulier op het prikbord bij Flash of via onderstaand inschrijfformulier (= voorkeur).  Zie ook de website van TTV Smash'73.

Namens de beide Toernooien-commissies
Ronald Mecking en Paula Paulus
Form has Expired or maximum entries has been reached {jcomments off}