vrijdag, 12 november 2021 00:00

Dubbeltoernooi header

Van 5 tot en met 7 januari 2022 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 50ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Op  woensdag 5 en donderdag 6 januari vinden de voorrondes plaats vanaf 19.45 uur.
De finalewedstrijden worden per klasse gespeeld en vinden plaats op vrijdag 7 januari ook vanaf 19.45 uur.
De prijsuitreiking vindt ook op deze vrijdag plaats, na afloop van de wedstrijden om ± 23.45 uur.

Voor meer informatie zie pdfPublicatie_50ste_Flash_TLE_-_Dubbeltoernooi_2022.pdf

Omdat er elk jaar mensen door ziekte e.d. afvallen, kunnen TLE-leden, die hiervoor belangstelling hebben,zich als reserve opgeven (s.v.p. met vermelding van telefoonnummer). De deelname voor reserve-spelers is kosteloos.

Opgeven kan tot  21 december via onderstaand formulier of via de vereniging.
pdfInschrijfformulier_50ste_TLE_FLASH_-_Dubbeltoernooi_2022.pdf

Jack Schalkwijk (dubbeltoernooi​@​ttvflash.nl)