Uitnodiging DubbelToernooi 2023

Van 11 tot en met 13 januari 2023 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 50ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Op  woensdag 11 en donderdag 13 januari vinden de voorrondes plaats vanaf 19.45 uur.
De finalewedstrijden worden per klasse gespeeld en vinden plaats op vrijdag 13 januari ook vanaf 19.45 uur.
De prijsuitreiking vindt ook op deze vrijdag plaats, na afloop van de wedstrijden om ± 23.45 uur.

Voor meer informatie zie pdfPublicatie_50ste_Flash_TLE_-_Dubbeltoernooi_2023.pdf

Omdat er elk jaar mensen door ziekte e.d. afvallen, kunnen TLE-leden, die hiervoor belangstelling hebben,zich als reserve opgeven (s.v.p. met vermelding van telefoonnummer). De deelname voor reserve-spelers is kosteloos.

Opgeven kan tot  21 december via onderstaand formulier of via de vereniging.
pdfInschrijfformulier_50ste_TLE_FLASH_-_Dubbeltoernooi_2023.pdf

Toernooileiding Flash/TLE Dubbeltoernooi