Het is eindelijk zover! Het moment waar velen van jullie naar uitkijken: Het Hasselttoernooi 2012!

Ook dit jaar willen we weer met een recordaantal jeugdleden naar Belgie gaan om daar, vooral, een leuk kamp te hebben. Hasselt blijkt elk jaar voor jeugdleden een ideale kans om elkaar eens te leren kennen, wedstrijden te spelen tegen andere landen, maar vooral een gezellig weekend te hebben! Het kamp zal dit jaar plaatsvinden in het pinksterweekend van 25 t/m 28 mei.

Om alles ook dit jaar weer goed te laten verlopen is het belangrijk dat je de bijlage goed leest. Daarin staat een uitleg over het kamp, wat je moet doen om je in te schrijven en voor wanneer dit de bedoeling is.

Wil je graag mee, vraag het aan je ouders en vul het pdfinschrijfformulier Hasselt 2012.pdf  in. Uiterlijk 30 April inleveren.
Na 30 april krijg je dan een vervolgbrief waarin verdere uitleg staat over wat mee te nemen en hoe de betaling zal verlopen.

Heb je voor die tijd nog vragen, dan mail gerust even naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06-22524092.

Groetjes,

Olaf Peeters
Hasseltcommissie

Form has Expired or maximum entries has been reached