Twee dagen na de verjaardag van de GoedHeiligMan is er bij Flash 's avonds wat te doen! Namelijk het vriendschappelijk toernooi samen met de leden van Boemerang, Het Snelle Batje, MaDi (voormalig Jagershoef), Woenselse Heide en Kinawo!

Heb je zin in een gezellige en sportieve avond? En zin om samen met andere Flash-ers te 'strijden' voor de wisselbokaal? Schrijf je dan in voor het vriendschappelijk toernooi op vrijdag 7 december aanstaande.

Voor de wisselbeker geldt nu als regel: minimaal 5 leden! Laat ons als ontvangende vereniging niet 'in de kou staan', maar wéét ook dat je vast en zeker een gezellige avond gaat hebben samen met onze gasten! Inclusief gratis hapjes.

Het toernooi begint om 20:00 uur en eindigt rond 0:00 uur/0:30 uur. Kosten: geen (alleen gebruik eigen consumpties).

Even nog een kleine opmerking: Het betreft een recreantentoernooi en om het leuk te houden, hanteren we in principe de regel dat je niet hoger speelt dan 2e klasse TLE. Toeschouwers en supporters zijn natuurlijk altijd welkom!

Aanmelden kan t/m zondag 2 december 2012! Via het formulier dat hangt in de kantine, of anders via een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Namens de toernooicommissie van T.T.V. Flash
Sjan van Alem & Nancy Verschuren