Heb je interesse om op een gezelige manier tafeltennis te spelen? Recreatief of competatief, op hoog of laag niveau? Dan is TTV Flash voor jou de juiste vereniging! We zijn de grootste en gezelligste tafeltennisvereniging van Eindhoven en omstreken.

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen over onze vereniging.

Contributie

De contributie wordt via automatisch incasso per kwartaal betaald. Er zijn extra kosten bij deelname aan de NTTB/TLE-competitie. Zie www.ttvflash.nl/contributie.html

Moet ik meteen een eigen batje aanschaffen?

Nee, als je nog niet weet of tafeltennis een leuke sport voor jou is, dan hebben we voldoende leenbatjes beschikbaar.

Hoeveel kost een batje?

Via de vereniging is al een beginnersbatje te koop van circa €30,00, voor €5,00 krijg je er een hoesje bij.

Proeflessen: strippenkaart jeugd

Voor de jeugd hebben we speciaal een strippenkaart ontwikkeld.
Wil je na de eerste proefles nog enkele keren komen spelen, maar nog niet definitief lid worden; dan kun je een strippenkaart kopen van € 6,00 waarmee je 5 lessen kunt volgen.

Leeftijd en gezondheid

Tafeltennis is een sport voor alle leeftijden; van 8 tot 80 jaar.
Jeugdspelers kunnen beginnen vanaf circa 8 jaar, de leeftijd waarop de motoriek voldoende ontwikkeld is.

Ouderen: gym

Op dinsdag- en donderdagochtend wordt voor ouderen lichte gym verzorgd. De gym wordt afsloten met een gezellig kopje koffie.

Kan ik meedoen als ik mindervalide ben?

Sporters met een beperking zijn zeer welkom, zowel recreatief als competatief. Het gebouw heeft geen drempels zodat ook een rolstoel zonder veel problemen gebruikt kan worden.
Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan landelijke NTTB toernooien voor Sporters met een Beperking.

Proeflessen / komen kijken

Komen kijken/proefles volgen?

Je bent altijd welkom om eens te komen kijken of vrijblijvend een keertje mee te spelen. Kies dan wel een tijdstip / groep die het beste bij je past. Zie ook weekkalender  of neem contact met ons op via het contactformulier.

Let op: tafeltennissen op (buiten)schoenen met zwarte zolen is niet toegestaan!

Op dinsdag is er een trainingsgroep voor de jeugd van 18:00 tot 19:30 uur. Op woensdag traint de gevorderde jeugd van 18:30 tot 20:30. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Als je niet weer of je gevorderd ben of niet dan kun je dat altijd met de trainers bespreken.
Zie ook de weekkalender

Op maandagavond is het vrij spelen. Op dinsdagavond zijn er twee trainingen, van 19:30 tot 20:45 uur en van 20:45 tot 21:30. Op woensdag traint de selectie van 20:30 tot 22:00 uur. Zie de weekkalender

Trainingstijden / vrijspelen

Zie de weekkalender

Waar vind ik TTV Flash?

Tafeltenniscentrum TTV Flash ligt dicht bij Winkelcentrum Woensel.
Bekerakker 11-A (achter huisnummer 13), Hier een link naar de  Routebeschrijving

Bereikbaarheid: auto, fiets of bus

Er is voldoende ruimte om je auto te parkeren. Voorkeur is natuurlijk om (sportief) met de fiets te komen. Deze kun je in het gebouw zelf zetten zodat deze veilig en droog staat. Ook met het OV zijn we bereikbaar. Kom je met de bus, plan je reis dan met ov9292.

Lidmaatschap en competitie

Competitie

Als competitiespeler geef je je op voor de NTTB competitie van een heel jaar (najaars- en voorjaarscompetitie). Als senior kun je ook deelnemen aan de TLE-competitie. Deelname aan beide competities is uiteraard ook mogelijk. TLE-spelers spelen de thuiswedstijden op donderdagavond.
De NTTB-senioren spelen hun thuiswedstijden op vrijdagavond, de jeugd op zaterdagmiddag.

NTTB / TLE

Naast de landelijke tafeltennis-organisatie NTTB kent Eindhoven ook een regionale tafeltennis-organisatie: TLE. Zie ook Algemene competitie informatie

Lid worden?

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier dat achter de bar bij Flash te verkrijgen is. Voor evt. vragen kun je contact opnemen met de   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of ledenadministratie (telefoon)

Opzeggen?

Opzeggen kan via het formulier dat achter de bar  bij Flash te verkrijgen is. Opzeggen kan alleen per eind van een kwartaal. Neem eventueel contact op met de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of ledenadministratie (telefoon)

English, العربية , 中文

Work in progress

中文

尚未完成

العربية

لم تنته بعد

Heb je nog vragen ?
Neem gerust contact op met de secretaris of een ander bestuurslid, gebruik het Contactformulier of loop eens binnen.

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
Flash 2 Geenhoven 2