Competitie Algemeen
Algemene informatie competitie
zondag, 03 oktober 2010 15:40

Als je lid bent van TTV Flash dan kun je naast recreatief je in de NTTB-competitie en/of T.L.E. competitie spelen. De NTTB-competitie is voor zowel jeugd als senioren. De T.L.E. is alleen voor senioren.

logo zuidwest NTTB competitie

Tijdens elk schooljaar zijn er twee competitieseizoenen; de voorjaars- en de najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie loopt van januari tot april en de najaarscompetitie loopt van september tot december.
Een competitieteam bestaat uit drie of meer spelers. Per wedstrijd spelen er drie spelers. Deze spelen allemaal een keer tegen drie spelers van de tegenstander. Ook wordt er één dubbelpartij gespeeld.
Zowel de voorjaars- als de najaarscompetitie bestaat uit 10 competitieavonden/middagen; 5 wedstrijden worden thuis gespeeld, de andere 5 uit. In totaal zijn er 10 tafeltennispartijen per speelavond/middag. Het team dat de meeste partijen wint, wint de competitiewedstrijd; de uitslag is dus altijd 10-0, 9-1, 8-2, 7-3.. etc.

Lees meer...
 
NTTB - ratings en percentages
Nieuws - Laatste
zaterdag, 28 augustus 2010 15:23

Benieuwd naar je tafeltennisprestaties uit het verleden? Of die van je team- of clubgenoten? Wil je kunnen inschatten hoe sterk je tegenstanders zijn?

Op de www.ttkaart.nl kun je op eenvoudige wijze allerlei historische gegevens raadplegen die te maken hebben met tafeltennis, zoals behaalde percentages, ratings, licenties, overzichten van ex-teamgenoten etc. Vul rechtsboven je eigen bondsnummer in om direct jouw eigen resultaten te bekijken.

Lees meer...
 
NTTB-Zuidwest en TLE speellocaties
Competitie - CompetitieVerslagen
maandag, 23 augustus 2010 14:14

In de afgelopen seizoenen heb ik alle speellocaties van de NTTB-Jeugd en -Senioren eens verzameld en op GoogleMaps geplaats.
Aan de hand van deze kaart kun je handig een routeplannen naar een club waar je nog niet eerder geweest bent.

GoogleMapsNTTB-Zw

(klik op de kaart voor details)

Lees meer...
 


Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend