Kom je niet dagelijks op de website van TTV Flash, maar wil je wel op de hoogte worden gebracht zodra er een nieuw bericht op de site is geplaats ? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van Feedburner, een gratis dienst van Google. Feedburner zorgt dat je maximaal een keer per dag een email krijgt met de nieuwe berichten op de website van TTV Flash.

Wat moet je doen ?
Vul in onderstaand formulier jou email-adres in waarna er een nieuw scherm wordt geopend en je gevraagd wordt om een woord over te typen. Enkele minuten later krijg je een mail met daarin een link waarmee je je aanvraag moet bevestigen. Letop: de pagina's en meldingen van Feedburner zijn in het Engels.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

En dan ?
Vanaf dat moment ontvang je maximaal 1x per dag een mail met daarin de nieuwe berichten die op de website zijn geplaatst. De afzender is 'TTV Flash' en het onderwerp is altijd  'Nieuw bericht geplaatst op TTV Flash'. In de mail zelf kun je het eerste deel van het bericht lezen en een link om de rest van het bericht te lezen.
Als er op een dag geen berichten zijn geplaatst, dan krijg je die dag natuurlijk ook geen mail. Je krijgt ook geen bericht als de tekst van een bestaand bericht wordt aangepast !
Je hoeft niet bang te zijn voor extra spam of andere vervelende mails, daar doet Feedburner niet aan.

Kan ik Feedburner stoppen ?
Ja zeker. Als je de mails beu bent, open dan de laatst ontvangen mail, kijk dan onderaan de mail en klik op 'To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.'

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
Flash 2 Geenhoven 2