Het laatste jeugdranglijst toernooi van dit kalenderjaar voor spelers met een B- en C-licentie is Assen. Het komt er al weer aan, in ieder geval het aanmelden. Een mooie gelegenheid om je krachten te meten met spelers van je eigen niveau en te proberen je (licentie) te verbeteren.

Het is trouwens meestal ook wel gezellig, zo'n (ver gelegen) toernooi. Het toernooi zal plaats vinden op:

• zaterdag 15 december 2012 voor Jeugd B-licenties en Welpen A;
  • zondag 16 december 2012 voor Jeugd C-licenties en Welpen D.

Degene die graag mee willen doen, kunnen zich opgeven door middel van bijgaand digitaal inschrijfformulier. Let echter op de termijn van 1 november a.s. De bijdrage bedraagt EURO 8,- (voor welpen EURO 5,-). Bij vragen, neem gerust contact op met Ronald Mecking ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Opgeven per e-mail mag natuurlijk ook.

Ronald Mecking
JeugdToernooien{jcomments off}

Form has Expired or maximum entries has been reached