Zoals bekend  heeft TTV Flash een samenwerkingsverband met Sport Europe voor het leveren van tafeltennismaterialen.

WaaromSport Europe en wat betekent dat voor jullie?

• Deze onderneming sluit goed aan bij het beleid van Flash, zowel qua korting als op persoonlijk vlak.
  • Een keer per jaar zal Sport Europe een set testbats te leen aanbieden, zodat leden van Flash bij de vereniging dit materiaal kunnen testen. Aan het eind van het jaar gaan deze retour of kunnen ze in overleg tegen gereduceerd tarief worden aangeschaft.
  • Stefan is bijna wekelijks aanwezig bij Flash, er kan bij hem altijd advies worden gevraagd / gegeven. Overigens kan altijd contact opgenomen worden met Sport Europe voor advies als je tussentijds iets wilt aanschaffen.
  • Alle leden krijgen minimaal 20% korting op artikelen die in de webshop staan (www.sporteurope.nl). De korting wordt berekend over de op haar website aangegeven prijzen. Uitgezonderd zijn artikelen van het merk Butterfly, voor deze artikelen bedraagt de korting 5%.
  • Uitgezonderd van korting zijn aanbiedingen en de hieronder specifiek genoemde verenigingsartikelen:
    - Tafeltennistafels (onderdelen zoals netposten vallen wel gewoon onder de korting)
    - Speelveldomranding
    - Robots
  • Leden van Flash ontvangen wanneer ze artikelen kopen in de winkel 15% korting. Daarnaast zal 5% van het aankoopbedrag in de vorm van een creditnota aan Flash worden uitgekeerd.

De sport technische commissie (STC) en het bestuur zal jullie adviseren om naarSport Europe te gaan ! (je bent uiteraard vrij om bij andere sportzaken je artikelen te kopen, bedenk dan wel de mogelijk lagere korting). Hoe meer Flash bij onze nieuwe materialenleverancier bestelt, hoe beter het uiteindelijk voor beiden is, waardoor leden op hun beurt weer profiteren. Dus voortaan is de nieuwe place to be:Sport Europe !!

Bestelproces

Jullie kunnen je materiaal digitaal bestellen: let op NIET direct op webshop bestellen maar via Flash mailadres !

• Ga naar www.sporteurope.nl en zoek in de webshop welke artikelen je wilt kopen.
  • Zet deze artikelen in een emailtje, met soort artikel (bijv. rubber), merk, type, specifieke keuzes (bijv de maat, de kleur, de dikte) en het  aantal.
    Tel eventueel (ook voor jezelf als extra control) ook de prijzen op die op de webshop vermeldt staat.
  • TIP: Met de browsers Internet Explorer en Firefox (Chrome en Opera zullen ook zo'n functie hebben ) kun je een webpagina opslaan, inclusief de variabele inhoud.
    Je zou de gewenste producten op de Sport Europe-site in de winkelwagen kunnen plaatsen en zodra je klaar bent met de bestelling, dan de webpagina opslaan en die pagina mailen naar onderstaande adres. PS: je bestelt dus NIET echt opSport Europe maar gebruikt wel even hun winkelwagen.
  • Stuur de email naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Verzendkosten zijn voor rekening van de aanvrager. Boven €50 vervallen verzendkosten, daarom proberen we te kijken naar mogelijkheden om te bundelen. Mogelijk zal er even gewacht worden met het plaatsen van de bestelling (vooral als het om een relatief klein bedrag gaat, dan moeten er namelijk verzendkosten betaald worden), maar er  wordt  naar  gestreefd om de  bestelling binnen enkele dagen ontvangen van Sport Europe.
  • Sport Europe  zal het materiaal uiterlijk een week erna naar Flash sturen (Stefan Heijnis).
  • Stefan Heijnis zal  het mailadres   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  vanuit Flash beheren en de contactpersoon zijn. Stefan zal zorgen dat de bestelde artikels gauw bij Flash komen te liggen.
  • Je moet direct betalen bij het ophalen van het artikel of vooraf het bedrag overmaken naar penningmeester Flash. Vermeld dan in elk geval Sport Europe en in het kort de artikels.
Advies

Ben je aan het twijfelen welk rubber of batje voor jou geschikt is dan kun je ook advies vragen via e-mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Deze stuurt het door naarSport Europe, zo houden we overzicht welke vragen en bestellingen er richting Sport Europe gaan.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik aangeven dat ik graag mijn nieuwe rubbers wil lijmen

Meld het even bij jouw bestelling of bij jouw trainer. Mogelijk kan het plakken even voor/na de training. Het plakken mag niet in de kantine.

Stel ik zie een artikel elders goedkoper

Er zijn geen laagste prijsgaranties afgesproken met Sport Europe. De reden waarom we voor Sport Europe gekozen hebben is overigens niet de laagste prijs. Je wordt wel verzocht om het even te mailen naar  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl. Indien er aanleiding is kan met de constateringen iets gedaan worden door deze te bespreken met Sport Europe.

Binnen hoeveel tijd is mijn bestelling binnen

De verwachting is binnen 1 week.Sport Europe geeft aan dat normaal binnen 5 werkdagen een artikel verstuurd wordt. Indien dat om welke reden niet lukt zal men Flash hiervan tijdig inlichten. Als de spullen ontvangen zijn door de Flash contactpersoon zal deze ze ook bij Flash moeten afleveren en eventueel op afspraak met de aanvrager overhandigen.

Kan ik mijn artikelen krijgen en pas later betalen

Nee, bestelde artikelen worden alleen meegegeven als er betaald wordt (a contant of vooraf overgemaakt op rekening Flash).

Ik heb iets besteld maar wil later terugkomen op mijn bestelling

Kosten zijn voor rekening van de aanvrager. Voor sommige artikels (zoals een batje gemaakt op maat met gekozen rubbers) is geen teruggeef service

end faq

Mocht je nog vragen hebben neem contact op met Stefan Heijnis  (ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl) of een bestuurslid.

Bestuur TTV Flash

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
    Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
    Flash 2 Geenhoven 2