zomercompetitie

zomercompetitieOok dit jaar wordt er weer een gezellige zomercompetitie bij Flash, Unicum en Een-en-twintig georganiseerd! De zomercompetitie duurt 5 weken en is de ideale gelegenheid voor iedereen die nog een balletje wil slaan na de reguliere competitie. De competitie wordt dit jaar gehouden van 19 mei t/m 17 juni en alle speelniveaus zijn vertegenwoordigd.

Vorig jaar deden er 25 leden van Flash mee, verspreid over 6 teams. Wij verwachten ook dit jaar weer een flinke opkomst, dus stel een team samen en meld je aan! Dit kan je doen een een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en een CC-tje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld daarbij dat je vanuit Flash mee-doet, wat de team-naam is, en welke spelers er in je team zitten (minimaal 3). De kosten bedragen euro 12,50 per team, welke op de eerste speelavond voldaan kan worden. Inschrijven kan t/m 10 mei.

Vrijdag 22 mei is het zover, dan gaat de 2015 editie van de Zomercompetitie van start. We hebben dit jaar een mooi deelnemersveld met 23 teams, waarvan 6 teams (en 28 deelnemers) van Flash:

• De Vluigaards(A1)
  • Brewmasters (B5)
  • NDC Arminia '15 (C2)
  • Met slag en stoot (C4)
  • Jawimaro (D1)
  • Flash 21 (D3)

Ook dit jaar wordt er weer een gezellige zomercompetitie bij Flash, Unicum en Een-en-twintig georganiseerd! De zomercompetitie duurt 5 weken en is de ideale gelegenheid voor iedereen die nog een balletje wil slaan na de reguliere competitie. De competitie word gehouden van 21 mei t/m 19 juni en alle speelniveaus zijn vertegenwoordigd.

Heb je interesse om aan de zomercompetitie mee te doen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en een CC-tje naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld daarbij dat je vanuit Flash mee doet, wat je team-naam is, en welke spelers er in je team zitten (minimaal 3). De kosten van de inschrijving bedragen 12,50 euro, welke op de eerste speelavond voldaan kan worden. Inschrijven kan t/m 10 mei.

April 2018 Mei 2018 Juni 2018
Ma Di Wo Do Vr Za Zo