Ook dit jaar wordt er weer een gezellige zomercompetitie bij Flash, Unicum en Een-en-twintig georganiseerd! De zomercompetitie duurt 5 weken en is de ideale gelegenheid voor iedereen die nog een balletje wil slaan na de reguliere competitie. De competitie word gehouden van 21 mei t/m 19 juni en alle speelniveaus zijn vertegenwoordigd.

Heb je interesse om aan de zomercompetitie mee te doen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en een CC-tje naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld daarbij dat je vanuit Flash mee doet, wat je team-naam is, en welke spelers er in je team zitten (minimaal 3). De kosten van de inschrijving bedragen 12,50 euro, welke op de eerste speelavond voldaan kan worden. Inschrijven kan t/m 10 mei.

De speeldata zullen afhankelijk zijn van de zaal op donderdag of vrijdag

1e speelronde

• Donderdag 21 mei
  • Vrijdag 22 mei

2e speelronde

• Donderdag28 mei
  • Vrijdag 29 mei

3e speelronde

• Donderdag 4 juni
  • Vrijdag 5 juni

Kruisfinales

• Donderdag 11 Juni
  • Vrijdag12 Juni

• Vrijdag 19 Juni bij TTV Een en twintig.

Hein Rutjes
Coordinator Zomercompetitie TTV Flash{jcomments off}