Competitie

Alle informatie over de NTTB en TLE competitie: nieuws, verslagen en team-indeling.

Het nieuwe jaar is nog maar amper begonnen en de competitie-indeling voor de komende competitie is alweer bekend gemaakt. De NTTB afdeling Zuid-West publiceerde zowel de senioren- als de jeugdindelingen.

Seniorenindeling

Jeugdindeling

Hier kun je het hele progamma vinden.

In samenwerking met TTV De Meppers uit Heeze heeft Flash een meisjesteam dat meespeelt in de landelijke competitie: Leslie Aarts, Anisa Heijdenrijk en Jorien Janssen. In het najaar speelden zij bij De Meppers en boekten een heel goed resultaat: zij haalden in hun poule van Landelijk A de 3e plaats. Omdat zij tot de beste nummers 3 van de competitie behoorden, mogen zij meestrijden om het landskampioenschap in de Kampioensgroep: een resultaat waar de meiden jarenlang keihard voor gewerkt hebben!!

Het wedstrijdprogramma is nog niet bekend. Het beloven mooie wedstrijden te worden.  Dus, kom kijken tussen de boodschappen door of als je gewoon niks te doen hebt. We willen proberen om jullie via de site op de hoogte te houden. Maar nu alvast: Leslie, Anisa en Jorien…..Heel veel succes!!

Han van der Zijden.

Jeugd 1 behaalde afgelopen zaterdag de titel in de 2e klasse door uit bij Rally met 3-7 te winnen! Het team eindigde daarmee op maar liefst 76 punten, 6 punten meer dan Valkenswaard. Hieronder poseren Samir, Erwin, Mark en coach Kim met de kampioensbeker.

Flash 1 Kampioen

 

Hieronder is de definitieve teamindeling van de TLE competitie 2009/2010 te vinden.

Lees meer...

Per abuis is gisteren een verkeerde versie van de team-indeling online verschenen. Hieronder is de correcte versie te downloaden.

Gisterenavond is Flash 8 kampioen geworden in deSenioren 4e klasse Q van de NTTB. Het team bestaande uit Henk en Piet v/d Tillaart, Pieter Nuyten en Robin Maessen vertrok naar Valkenswaard met in het achterhoofd dat 4 punten genoeg zouden zijn om concurrent Veldhoven voor te blijven. Er werd met 4-6 gewonnen tegen Geenhoven en daarom kon het kampioenschap en de promotie naar de 3e klasse gevierd worden!

Flash 8 Kampioen

Dit weekend werd er alleen gespeeld in de landelijk competities.

Meisjes 1 speelde met 5-5 gelijk tegen Vice Versa '51 en staat nu keurig gedeeld 1e bij hun debuut in de Landelijk A klasse.

LANDELIJK A GROEP 2
GETAVE 1                  3- 20 
FLASH 1                   3- 20 
HOTAK '68 1               3- 16 
BONNEMA WESTA 2           3- 11 
VICE VERSA '51 1          2-  7 
TTVN NIEUWEGEIN 1         2-  6  

 

Jongens 1 speelde ook 5-5 gelijk, zij tegen Huizen. Ook dit team van Flash maakt nog alle kans op het kampioenschap, ondanks de huidige 4e plaats. De verschillen zijn namelijk zeer klein.

LANDELIJK A GROEP 1
SLAGVAARDIG (R) 1         3- 19 
AMSTELVEEN 1              3- 18 
HUIZEN 1                  3- 18 
FLASH 1                   3- 17 
GTTC GRONINGEN 1          3- 11 
BULTMAN SMASH '70  1      3-  7  

 

Jongens 2 dendert maar door. Ditmaal werd Hercules met 7-3 aan de zegekar gebonden. Met 24 punten uit 3 duels staat het team van Flash dik aan kop.

LANDELIJK A GROEP 4
FLASH 2                   3- 24 
SCYLLA 1                  3- 18 
NOAD (S) 1                3- 18 
OPENLINE WESTA 2          3- 16 
HERCULES 1                3-  9 
SV RED STAR '58 1         3-  5  

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend