Om 10 uur was het tijd om aan te vangen tegen het meidenteam van De Meppers (nee, niet het team dat bij Flash haar thuiswedstrijden speelt). Het was al snel een vrolijke en sportieve bedoeling.
Misschien wel té vrolijk en té sportief. De jongens hadden misschien wel te veel oog voor anderen dingen dan het tafeltennis.

Hoewel de jongens van Flash 4 (Ovül 'Last of the Mohicans', Suchmit 'X' Ray en Nick 'Nickname') voortvarend startten, en met 1-2 voor kwamen te staan, moesten de jongens daarna hun meerdere erkennen in de dames van De Meppers op zowel technisch als tactisch gebied. Uiteindelijk reden we terug naar Flash met een 7-3 nederlaag aan onze broek. Maar de jongens waren het al snel vergeten, omdat ze af konden sluiten met een kort partijtje rond de tafel met de meiden. Jaja, enige vonken zijn wel overgesprongen die middag!

Detail: Suchmit 'X' Ray heeft zijn eerste winstpartij van het seizoen te pakken en nu kan de weg naar boven worden ingeslagen!

Roel vd Linden
Coach