Drie seniorenteams streden afgelopen weekend tegen degradatie in hun eigen klasse.

Team 7 (Dirk Hendrix, Leon Theelen, John v.d. Berg, Bram v.d. Klooster & Leslie Aarts) won vrij eenvoudig met 6-2  van Wilvo/ttv Bergeijk 5 en mogen dus ook volgend seizoen ten strijde trekken in de 3de klasse NTTB! Proficiat mannen en dame!

Team 8 (Henk v.d. Tillaart, Piet v.d. Tillaart, Erwin Fong & Pieter Nuiten) volgden die trend en wonnen hun wedstrijd met 6-4! van Unicum 8. Zij behouden ook het recht op 3de klasse. Enorm goed gedaan mannen!

Team 9 (Twan Verhoeven, Dennie Maas, Kim Tegenbosch en Maarten v.d. Bosch & Rene Kramer) won tevens met 6-4 van Veldhoven 16 en behouden het recht op de 5de klasse in de NTTB.

Van harte proficiat met deze collectieve prestatie en we hopen dat volgend seizoen de weg naar boven gevonden gaat worden in de eigen klasse!

Roel vd Linden