Het was nipt 4-6, maar dik verdiend verlieten de meiden “het koelhuis” in Huissen (Gelderland) met hun eerste overwinning op zak.
Sanne die  begon met een mega-lange game, deze verloor en daarna ook de wedstrijd, herstelde zich prima en pakte daarna 2 zeges met haar degelijke spel.

Lexi was wat teleurgesteld dat ze haar laatste wedstrijd verloor, kreeg weer alle ballen op de backhand maar laat zien stappen vooruit te maken. Datzelfde geld ook voor Ingrid die steeds meer voor de aanval kiest en haar eerste overwinning pakt in 5 spannende games. Het dubbel werd overtuigend gewonnen door het op elkaar ingespeelde duo Sanne/Lexi.

Inmiddels beschikt dit team ook over een top-coach. Anisa maakte het verschil met een briljante timeout en uitstekende tactiche en technishe aanwijzingen. Ze heeft het vertrouwen van het team en laat ze beter spelen.

Meiden proficiat en op naar de volgende wedstrijd.

Jan Cornelissen