Op vrijdag 29 april a.s. spelen onze seniorenteams Flash 7 (Leon, John, Dirk en Bram) , Flash 8 (Henk, Piet, Pieter en Erwin)  een promotie/degradatiewedstrijd voor behoud in de 3e klasse NTTB en Flash 9 (Maarten, Dennie, Kim, Twan en Rene) een wedstrijd voor behoud in de 5e klasse.
Dit beloofd dus zeer spannend te worden, Flash 7 en 8 moeten allebei tegen de nummer 2 uit een 4e klasse. De winnaar blijft of promoveert in/naar de 3e klasse, de verliezer blijft of degradeert in/naar de 4e klasse. Flash 9 moet tegen de numnmer 2 uit een 6e klasse en speelt uiteraard voor behoud in de 5e klasse.

De wedstrijden zien er als volgt uit:

Flash 7 - Wilvo/ttv Bergeijk 5
Flash 8 - Unicum 8

Beide wedstrijden worden gespeeld bij TTC Herwaarden in Veghel , adres Secr. Janssenstraat 1 in Veghel, tel. 0487-571242.

Flash 9 - MCS-ttv Veldhoven 16

Deze wedstrijd wordt gespeeld bij MCS-ttv Veldhoven, adres Burg. van Hoofflaan 147 in Veldhoven, tel. 040-2538977.
Aanvang van de wedstrijden van Flash 7 en 8 is 20.00 uur (Veldhoven is mij onbekend, waarschijnlijk ook om 20.00 uur)
Komt allen naar Veghel of naar Veldhoven om onze teams aan te moedigen !

Huub Maessen