Danielle Zonnevijlle, Jaap den Hollander, Jack Schalkwijk en Frank de·Jong (TLE Flash 7) zijn donderdag 7 april Kampioen geworden in de·TLE-competitie.
FotoTLE7Kampioen

Tijdens de ALV van 28 maart jl. was het mogelijke kampioenschap van Flash 7 al aangekondigd, wat de druk natuurlijk alleen nog maar verhoogde voor Flash 7.
Afgelopen donderdag werd gespeeld tegen een ander TLE-Flash team (Flash 8). Extra spannend, aangezien de spelers elkaars zwakke en sterke kanten natuurlijk al goed kenden. Flash 7 won uiteindelijk en daardoor is de puntenvoorsprong van Flash 7 zo groot, dat ze niet meer in te halen zijn.
De officiele huldiging van Flash 7 zal zijn op de feestavond in juni! Een foto van het kampioensteam volgt nog.