Joost
De laatste nieuwsbrief is nog niet lang geleden verstuurd, maar het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. De versoepelingen rond Covid maken het mogelijk om vanaf volgende week maandag 7 juni weer te starten met de seniorentraining. De jeugd is al begonnen met trainingen.

We houden de PingPongBaas app gewoon aan voor vrijspelen. Aangezien er tot nu toe nauwelijks reserveringen waren voor het laatste tijdvak (22.00 tot 23.00 uur), hebben we besloten om twee tijdsvakken open te stellen voor reserveringen, namelijk 20.00 tot 21.00 uur, en 21.00 tot 22.00 uur.

Ook kan vanaf volgende week de bar weer open tot 22.00 uur, laatste ronde om 21.45 en de glazen van de bar om 22.00 uur. Dat brengt weer een beetje meer gezelligheid. Let wel, de 1,5 meter blijft nog steeds gelden!

We hebben besloten de kleedkamers en douches nog even dicht te houden. Tenzij de NTTB met versoepelingen komt staan we dubbelspel ook nog even niet toe.

ITforMe heeft samen met Wim de Hollander afgelopen weekend de laatste hand gelegd aan de internetverbinding. Het werkt, en overal in het gebouw is nu een perfecte WIFI verbinding!

Nogmaals brengen we de ALV op zaterdag 3 juli en de aansluitende BBQ onder de aandacht! Graag vóór 19 Juni aanmelden via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Bekijk ook het actueel overzicht van de trainingstijden en vrijspelen.

Dirk van Geffen
Bestuurslid Algemene Zaken