DSC 4322 cropped 1024
Afgelopen zaterdag 11 januari hebben onze ereleden tijdens de nieuwjaarsreceptie het jubileumjaar van Flashfeestelijk ingeluid. Het was gezellig druk: veel leden en vrienden van Flash waren aanwezig.Doormiddel van het doorknippen van een lint, het uitrollen van de Flashvlag en de presentatie van het nieuwe competitieshirt werd, ondersteund door luid applaus, het jubileumjaar officieel geopend. (Op 17-feb nog veel mooie foto'stoegevoegd, met denk aan Helmut Grams en Rene Kramer).

De voorzitter Maarten Schikhof deed de aftrap met de jaarlijkse nieuwjaar speech. Hij ging hierin terug in de tijd naar het oprichtingsjaar van Flash; 1974. Wat stond er toen bijvoorbeeld op nummer 1 in de top veertig en wie won de tour de France? Tevens werd stilgestaan bij het overlijden van flash lid Anneke vd Akker die in 2013 is overleden. Traditiegewijs werden ook de kampioenen gehuldigd met een mooi (paars) kampioensshirt. 

Na de huldiging was het de beurt aan Leon Theelen. Hij gaf een flitsende PowerPointpresentatie over het jubileumfeest en alle activiteiten die er daarom dit jaar georganiseerd worden. Bij een verjaardag hoort ook een cadeau. De Flashleden hebben de afgelopen 1,5 jaar een cadeau bij elkaar gespaard onder leiding van Harrie Theelen. Het cadeau werd door bestuurslid Maarten vd Bosch overhandigd aan de vereniging. 

Een van de jubileumactiviteiten is een laddercompetitie. Deze gaat a.s. maandag van start en is tijdens de nieuwjaarsreceptie kort toegelicht. De finale is gepland op 23 mei 2014.
Na alle 'verplichte onderdelen' is de middag nog gezellig borrelend voortgezet en kan het feestjaar officieel beginnen!!

Bekijk ook de foto's.

Leon Theelen

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend