logo Flash 40 jaar 100x100We staan op de drempel van een onvergetelijk jubileumjaar waarin Flash 40 wordt. Het belooft een aktief, sportief en feestelijk jaar te worden waarin diverse gezellige aktiviteiten zijn gepland. Om de kosten voor deze aktiviteiten te kunnen dekken zijn het bestuur en de lustrumcommissie nu op zoek naar nieuwe sponsoren, niet alleen voor de lustrumaktiviteiten maar ook voor algemene sponsoring van Flash. Wij bieden daarbij de volgende mogelijkheden:

• lustrum: 3 pakketten (goud, zilver, brons) met specifieke inhoud
  • logo op nieuw competitieshirt
  • logo op rand tafeltennistafels
  • logo op website
  • advertentie in nieuwsbrief
  • wandbord in de speelzaal
  • financieel ondersteunen van hygiëne en veiligheid
  • financieel ondersteunen van trainingen aan jeugd en senioren
  • overige vormen van sponsoring zijn ook altijd bespreekbaar

Indien u (bezoeker) interesse heeft om Flash te steunen door middel van sponsoring, neemt u dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan kunnen we u de details toesturen en met u kijken welke specifieke vorm van sponsoring voor beide partijen de meeste voordelen biedt.

Indien jij (Flash-lid) contacten hebt bij mogelijke sponsors, dan willen we je verzoeken om bij ons op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. de gedetailleerde sponsormogelijkheden op te vragen, en vervolgens daarmee de kandidaat-sponsor te benaderen. Dan weten we dat ook meteen als sponsorcommissie en houden we het overzicht. Ook als je ons ideeën voor kandidaat-sponsoren wil geven waar wij mee aan de slag kunnen ben je van harte welkom om dit via bovengenoemd emailadres te doen.

Sportieve groeten,
De Flash sponsorcommissie