alg verordening gegevens

In het kader van de nieuwe Europese privacywet (Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG) die per 25 mei 2018 van kracht wordt, is de NTTB genoodzaakt om een aantal aanpassingen door te voeren in het NTTB Administratie Systeem (NAS). In dit systeem worden onder andere de competitiespelers en de teams aangemeld en bijgehouden.

Eén van de aanpassingen is dat Flash voortaan bij het definitief aanmelden van de spelers en de teams per speler aan dient te geven of de speler aan de NTTB toestemming geeft om zijn/haar gegevens te gebruiken en publiceren voor NTTB-gerelateerde doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tonen van de persoonlijke resultaten in de openbare competitiemodule van NAS. Zonder toestemming van de speler is dat vanaf 25 mei 2018 niet meer toegestaan.

We willen jou vragen om vóór 30 mei a.s. aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te laten weten indien je GEEN toestemming geeft aan de NTTB om jouw gegevens te gebruiken en publiceren voor NTTB-gerelateerde doeleinden. Als we op 30 mei geen bericht van jou hebben ontvangen nemen we aan dat je deze toestemming wel aan de NTTB geeft en zullen we dat als zodanig doorgeven aan de NTTB.

Met sportieve groet,

Roger Jansen
Sporttechnische Commissie TTV Flash
{jcomments off}

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend