19meiopen

Jullie hebben het natuurlijk ook via het nieuws vernomen: op voorwaarde dat aanstaande maandag 17 mei niet anders wordt besloten, mogen de deuren van Flash op woensdag 19 mei weer worden geopend!

Natuurlijk is het weer een voorzichtig begin, waarbij de restricties, zoals die ook golden in de zomer van 2020, ook voor de komende periode zullen gelden. Voor de senioren (18 jaar en ouder) geldt dat vrijspelen weer mogelijk is (vanaf 20.00 uur), en dat inschrijving plaatsvindt via de app PingPongBaas. Groepslessen (voor ons: trainingen) zijn nog niet toegestaan. Ook competitie is vooralsnog niet aan de orde.

Verschil is wel dat de jeugd weer kan trainen. Dat betekent dat a.s. woensdag 19 mei al gestart kan worden met de eerste jeugdtraining voor jeugd t/m 17 jaar. Voor de ouders goed te weten dat bezoek niet is toegestaan, dus alleen brengen en halen. Op vrijdagen is  het normaal vrijspelen voor de jeugd van 18.00 tot 19.30 uur.

Alle protocollen die we afgelopen periode hebben gebruikt zijn weer volledig van toepassing. Dat geldt voor de looproutes, geen gebruik van kleedkamers en douches, en als je even niet speelt, doe een mondkapje op.
Ook zal er weer een schema gemaakt worden voor toezichthouders. Die zijn volgens de wet verplicht. Vorig jaar is daar een vrij beperkte groep heel actief geweest. Nu willen we degenen die van plan zijn om vaak te gaan spelen ook oproepen om verantwoordelijkheid te nemen, en zich aan te melden bij Helmut Grams om een of enkele keren toezichthouder te willen zijn. Helmut beheert een app (via whatsapp), en kan je hieraan toevoegen, zodat je jezelf in kan schrijven voor een vroege (19.30 tot 21.30) of late (21.30 tot 23.30) shift.

Bij vragen, bel of mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hopelijk kunnen we jullie allemaal in goede gezondheid weer bij Flash zien in de aankomende weken.

Namens Bestuur TTV Flash

Dirk van Geffen