Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

19meiopen

Jullie hebben het natuurlijk ook via het nieuws vernomen: op voorwaarde dat aanstaande maandag 17 mei niet anders wordt besloten, mogen de deuren van Flash op woensdag 19 mei weer worden geopend!

Natuurlijk is het weer een voorzichtig begin, waarbij de restricties, zoals die ook golden in de zomer van 2020, ook voor de komende periode zullen gelden. Voor de senioren (18 jaar en ouder) geldt dat vrijspelen weer mogelijk is (vanaf 20.00 uur), en dat inschrijving plaatsvindt via de app PingPongBaas. Groepslessen (voor ons: trainingen) zijn nog niet toegestaan. Ook competitie is vooralsnog niet aan de orde.

Lees meer...

Kerstwens 2020

Beste Leden,

Ondanks dat we elkaar weinig (niet) kunnen zien, denken we wel aan jullie.
Omdat we het dit jaar helaas niet persoonlijk kunnen doen via een kerstplanken toernooi of een nieuwjaarsborrel willen we jullie middels bijgaande kerstkaart bedanken voor alle steun het afgelopen jaar.

Hieronder nog een kleine update m.b.t. de initiatieven van de afgelopen weken:

Lees meer...

batjes groene tafelI
n verband met persoonlijke omstandigheden van onze ledenadministrateur zijn de nota's voor de betalingen voor het vierde kwartaal nog niet verzonden. Aangezien op dit moment alleen de ledenadministrateur die kan versturen zal het nog enige tijd duren vooraleer er weer nota's zullen worden verzonden.

Omwille van de continuïteit van de vereniging wil ik toch gewoon de betalingen voor het vierde kwartaal gaan incasseren. Ik zal hierbij uitgaan van de bedragen die jullie ook in het derde kwartaal voor de contributie hebben betaald. Zodra bekend is welke correcties achteraf nodig blijken te zijn zal ik deze zo spoedig mogelijk doorvoeren. Ik wil de incasso voor het vierde kwartaal uitvoeren rond 29 december.
Tevens wil ik de leden die handmatig betalen verzoeken om ondanks het uitblijven van een nota de contributie voor het vierde kwartaal vóór het eind van het jaar naar ons over te maken.

Lees meer...

oliebollen sponsor actie 2

De goede initiatieven om ons mooie cluppie te helpen blijven maar binnenstromen.

In samenwerking met Bierens Gebakkramen (www.bierensgebakkramen.nl) kun je nu via Flash Oliebollen bestellen.Deze zijn te koop tegen de reguliere prijs van de gebakkraam, namelijk € 10,- voor 12 oliebollen.Echter krijgen we voor iedere 10 Euro aan oliebollen die TTV Flash bij Bierens bestelt 5 euro(!!) terug als sponsoring.

Lees meer...

gesloten


Beste leden en gasten van onze vereniging.
Naar aanleiding van de mededelingen die vandaag door de minister-president zijn gedaan, zijn we genoodzaakt ons gebouw te sluiten tot tenminste 19 januari 2021.

Het is niet anders, jammer dat er weer een tijd niet meer gesport kan worden.
Hopelijk zien we jullie allemaal in goede gezondheid en vol energie in het nieuwe jaar weer terug.

Met sportieve groet,

Bestuur van TTV Flash

Is het dragen van een mondkapje verplicht tijdens het sporten in een binnensportaccommodatie?

Is het dragen van een spatscherm (face shield) toegestaan als alternatief voor een mondkapje?
Zijn er uitzonderingen op het dragen van een mondkapje?

Antwoorden op deze vragen en de uitgebreide FAQ over de mondkapjesplicht per 1 december, lees je op de website van NOC*NSF.
Lees ook de berichten in ons eigen coronadossier.

 

houd afstand

In navolging van de Nttb, zie link https://www.nttb.nl/beperkte-gevolgen-extra-maatregelen-voor-tafeltennis, mogen we van de gemeente Eindhoven doorgaan met onze activiteiten, met uiteraard inachtneming van de bestaande maatregelen. Enkele wijziging is dat de toezichthouder op dinsdag (Piet), en woensdag (Ingrid) achter de blauwe omheining moet blijven!

Reminder:
De ouders van de jeugd mogen de kinderen voor de deur afzetten en ophalen, niet binnenkomen!
Elke dag dienen de tafels opgeruimd te worden!

Bestuur TTV Flash

 

rood batje oranje bal blauwe tafel

In verband met het stilleggen van de TLE en NTTB competities, gaan we voor de senioren naast de maandag ook weer de donderdag en vrijdag openstellen voor vrijspelen. Op al deze dagen kunnen spelers per blok van een uur reserveren. We gebruiken daarvoor de bekende pingpongbaas app.

  • De tijden zijn van 20.00-23.00 uur.
  • Toezichthouders zijn de in het bar rooster ingedeelde teams.
  • De toezichthouders mogen ook vrijspelen, wel dienen deze te reserveren via de app.
  • De zaal dient elke avond opgeruimd te worden.
  • Vrijspelen op 5 tafels.
  • Elke speler dient zich na reservering op de app, op de speelavond te registreren in de rode map.
  • Dinsdag en woensdag blijven ongewijzigd.

Bovenstaande gaan we doen tot eventuele aanvang van de competitie(s).Denk aan de maatregelen bij gebruik van de kantine, niet te vroeg de zaal in en gebruik de looproute!

Jeugd
De normale trainingsdagen blijven doorgaan en vrijdag tot 19.30 vrijspelen.

  • Zaterdag 31 oktober is er vrijspelen voor de jeugd van 11.00-13.00 uur.
  • Zaterdag 7 november is er een toernooi voor de jeugd van Flash. Nadere info volgt.

Bekijk hier het weekoverzicht met trainingstijden en vrijspelen

Het bestuur

houd afstand

Als gevolg van de nieuwe maatregelen omtrent Covid19 zijn met ingang van heden alle competitiewedstrijden uitgesteld. Dat geldt voor zowel de NTTB als voor de TLE wedstrijden.
De trainingen kunnen gewoon doorgang vinden. We zijn als bestuur aan het overwegen om vanaf volgende week op donderdag- en vrijdagavonden vrij te laten spelen. Daar zullen wij op korte termijn op terugkomen.

Bestuur TTV Flash

 

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend