Welkom op de website van TTV Flash!

Flash TLE Banner
Van 10 tot en met 12 januari 2018 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 47ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

blessure-fysiotherapeut
Als ouder vind ik het lastig om een kind in de groei te begeleiden in zijn sport.Bij welke pijntjes en pijnen ga je met je kind naar de huisarts, bij welke wacht je af? Of wacht je tot er een echte blessure is met weken of maanden herstel. En alle onrust en chagrijn thuis als je kind zijn sport langere tijd niet kan beoefenen. Hij niet blij maar wij ook niet...

Met verbazing hoorde ik dat het vandaag de dag in de zorg steeds meer de aandacht gaat naar preventieve interventies, voorkomen is goedkoper dan genezen. De nederlandse fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in dit soort trajecten.
Flash heeft dat opgepakt. Ik ben er blij mee!

Na de herfstvakantie start op maandag 6 november fysio training van 18.00-19.15 u bij Flash voor de jongeren tot 18 jaar.
Ik heb begrepen, met mijn beperkte kennis van de sport, dat er bij tafeltennis vooral risico's zitten in de overdracht van het voetenwerk en de overdracht van krachten naar de heupen. Daar kan ik me iets bij voorstellen. Wij kennen de problemen van liesblessures inmiddels.

Eenzijdigheid moet voorkomen worden door te werken aan kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. En er wordt gewerkt aan motorieke verbetering. Dat gaat dus individueel gebeuren. Dit heb ik natuurlijk niet van mezelf! De pdffysiotherapeuten die Flash hierin gaan steunen hebben vanalles uitgelegd en mij overtuigd dat onze jongere in vertrouwde handen zijn. Mijn zegen hebben ze.

Kenneth was bij de uitleg en is er zeker van: hij komt in ieder geval op maandag van 18.00-19.15u naar de training. In blessures hebben we geen zin ;-)

Paulette Kreté{jcomments off}

Op 12 november worden de jaarlijkse ZuidWest Afdelingskampioenschappen Senioren  2017 gehouden. Deelname staat open voor senioren NTTB, junioren met een seniorenlicentie en 55+'s die lid zijn van de afdeling ZuidWest. 
De wedstrijden worden gespeeld op Sportcomplex T-kwadraat in Tilburg De zaal gaat open om 9:00, aanvang wedstrijden is om 10:00 uur. De finales worden uiterlijk om 18:00 uur gepland.

Voor meer informatie, zie bijgevoegde.pdfuitnodiging Bij Flash hangt een verzamellijst op het prikbord bij de kantine.

Roger Jansen


Terwijl de meeste NTTB-teams vrijdag 13 oktober geen wedstrijden hebben, moet Flash 1 aan de bak tegen TTVVE 1. Dit is een inhaalwedstrijd waarbij ons eerste team als enige (Flash) team in onze zaal speelt en ze ook zelf de bar regelen.
Om toch wat sfeer en gezelligheid in de zaal te krijgen zou het fijn zijn als er meerdere mensen komen kijken en het thuis-team komen aanmoedigen, Flash 1 kan op dit moment elk punt goed gebruiken.{jcomments off}

AH Sportactie

Wie de komende weken zijn boodschappen bij Albert Heijn doet, kan daar gratis sportzegels sparen en deelnemen aan de AH Sportactie. Bij een volle spaarkaart kun je 5x gratis sporten bij een van de vele aangesloten sportclubs.

Ook bij TTV Flash kun je onder begeleding van een van de trainers eens ervaren hoe leuk tafeltennis is.

Lees meer...

De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is al begonnen.
Diverse mensen hadden per voorinschrijving al loten gekocht.Voor degene die ze nog niet hebben afgehaald, deze liggen in een enveloppe achter de bar! Verder kun je bij de bar ook losse loten kopen.

Ook is er een mogelijkheid om via internet en via een eenmalige machtiging loten te kopen. Hiervoor liggen machtigingsboekjes achter de bar. Verschillende leden hebben ook zo'n boekje meegenomen om buiten Flash loten te verkopen aan familie en vrienden.Senioren kunnen ook een boekje meenemen en in hun kennissenkring (of werkkring)loten te verkopen.

Het zou fijn zijn als iedereen zijn best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen, het is voor de vereniging zeker de moeite waard..want van elk verkocht lot gaat €2,40 naar de clubkas van TTV Flash.

Mariëtte Jansen{jcomments off}

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend