Welkom op de website van TTV Flash!

Jack en Mart

Afgelopen zaterdag 28 november werd de jaarlijkse vrijwilligersavond weer gehouden. We zijn erg blij met de inzet van alle vrijwilligers en daarom heeft het bestuur een gezellige avond georganiseerd met een hapje en een drankje.Tijdens deze avond werd er een klein tafeltennistoernooitje georganiseerd onder leiding van Jack Schalkwijk.

Lees meer...

Vantot en met 8 januari 2016 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 45ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

Op vrijdagavond 13 november werd weer het traditionele toernooi om de Supercup gehouden. Een toernooi waarbij de beste jeugdspelers en beste seniorenspelers onderling uitmaken wie zich voor een jaar de algemene clubkampioen mag noemen. Bekijk HIER de foto's
Supercup2015 Willem Peeters

Lees meer...

Beste leden van TTV Flash,

 

Het is een goede gewoonte van TTV Flash om jaarlijks haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dit jaar vindt de vrijwilligersavond plaats op zaterdag 28 november a.s.

 

Alle vrijwilligers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om (evt. met partner) deel te nemen aan deze avond. Deze uitnodiging sturen wij naar iedereen die in het seizoen 2014/2015 gedurende enige tijd als lid van een (sub)commissie of als vrijwilliger actief is geweest voor TTV Flash.

 

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar iets gezelligs georganiseerd.

Vanaf 19.30u staat de koffie klaar en om 20.00u beginnen we met een ludiek tafeltennistoernooi.

Waarschijnlijk wordt dit een dubbeltoernooi (lid + partner) en misschien met een handicap. Het gaat niet om het winnen maar om de gezelligheid! Het bestuur zorgt voor een hapje en een drankje. Wij willen de avond om ongeveer 23.00u afsluiten.

 

Hopelijk tot ziens op de 28e november!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Huub Maessen, secretaris TTV Flash

 

p.s: Hoewel zorgvuldigheid is betracht bij het versturen van de uitnodigingen kan het

zijn dat we iemand per ongeluk zijn vergeten. Laat het even weten aan de secretaris ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

 

logo ttappSinds mei 2015 is er een app beschikbaar voor tafeltennis spelend Nederland, de TTAPP. In TTAPP vindt je alle wedstrijdinformatie van alle NTTB seizoenscompetities, jeugd en senioren (uitslagen, programma's, spelers per team, standen, percentages per speler). Informatie hierover kun je vinden op www.ttapp.nl en www.tafeltennisnederland.nl.

Lees meer...

100 2064

Foto's van het Kampioensfeestje van onze biljarters, Weinig Keus, vindt je HIER 

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend