Het competitieseizoen 2011/2012 begint half september al weer en willen graag dat jij er bij bent!
Het competitieseizoen zal één jaar duren bestaande uit twee competities van een half jaar. Durende van half september 2011 tot eind april/mei 2012 met een winterstop van medio december tot half januari. Tijdens de winterstop is uitschrijven daardoor niet mogelijk.

Voor alle ouders/verzorgers van nieuwe competitiespelers/speelsters en andere belangstellende wordt er op zaterdag de week voor aanvang van de competitie een ouderdag georganiseerd.
Op dit dagdeel wordt er van 12.00 uur tot 14.00 uur het een en ander uitgelegd over wat u kunt verwachten voor het komende jaar. Hieronder alvast een korte inleiding:

Een competitieseizoen bestaat uit twee competities: De najaarscompetitie van half september tot begin december en een voorjaarscompetitie van half januari tot eind april begin mei.
U schrijft uw zoon of dochter in voor gedurende een competitieseizoen bestaande uit twee halfjarige competities.
Een halfjarige competitie bestaat uit 10 wedstrijden, 5 thuiswedstrijden en 5 uitwedstrijden. Deze wedstrijden worden altijd op zaterdag gespeeld en duren ongeveer 3½ uur.Informatie over het tijdstip waarop de thuiswedstrijden aanvangen volgt later. De uitwedstrijden beginnen op verschillende tijden afhankelijk per vereniging dit varieert tussen 9.30 en 14.00 uur.
Een team bestaat uit minimaal 3 spelers. Bij de uitwedstrijden moet er altijd een ouder of, indien aanwezig, een coach aanwezig zijn. De ouders van de jeugdspelers dienen zelf zorg te dragen voor vervoer voor de uitwedstrijden anders kan men niet deelnemen aan de competitie.
De gereden kilometers mogen echter wel gedeclareerd worden bij TTV Flash. De kilometervergoeding ligt op € 0,12.
De kosten voor deze competitie bedragen dit jaar € 51,- (incl. reiskosten).
Het clubtenue bestaat uit een clubshirt waarvoor € 10,= shirtbijdrage voor wordt betaalt, een korte zwarte sportbroek en binnenschoenen zonder zwarte zolen. Het clubshirt wordt beschikbaar gesteld door de vereniging, voor een korte zwarte sportbroek en binnenschoenen zonder zwarte zolen moet zelf voor worden gezorgd. Er wordt verwacht dat er tijdens competitiewedstrijden en externe toernooien in het clubtenue gespeeld wordt.

Wil je graag competitie spelen vul dan pdf bijgevoegd inschrijfformulier volledig in en lever deze vóór 1 mei in bij je trainer of bij de voorzitter van Sport Technische Commissie (Roel van der Linden).

Namens:
Sport Technische commissie en trainersstaf TTV Flash,