winnaars

Voor het derde jaar op rij zijn Anthony van de Burgt en Rob den Otter winnaar geworden van het 47ste Flash/TLE dubbeltoernooi. Met 3 uit 4 gewonnen partijen en een iets beter gamesaldo (+4 tegen +2) bleven zij Tim Senders en Jan Schuurmans Jr. net voor.

2e

In de tweede klasse werden Kevin van der Elst en Stefan Sanders kampioen met 4 uit 4. Het team van Flash met Rene van Bree en Henk Eisema stelden de derde plaats veilig door in de laatste partij tegen Henk Vermeer en Paul v.d. Hoeven een 2-0 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning. René van Dongen en Peter Vrijdag werden knap 2de nadat ze pas via play-off wedstrijden de finaleronde wisten te bereiken.

Om kampioen te worden in klasse 3 moest Kinawo met Rajan van Aar en Eric Langenhuijsen de laatste wedstrijd in deze klasse met 3-1 winnen van Tom Renz en Johan Ramakers. Ze wonnen wel maar echter met 3-2. Kampioen werden daardoor Theo Tuit en wil Hoogers van Geenhoven.

Klasse 4 werd met overmacht gewonnen door Jan Schuurmans en Hans Kooij, dit team won alle wedstrijden in de voorronde en in de finaleronde. Huib Bout en Henrie Vereggen van Renata werden tweede en Cor v.d. Loo en Ben Vermeer van de Wiekslag derde.


5e

Door een 3-0 winst in de laatste wedstrijd sprongen Ines Tijssen en Brigitte Baptiste van Flash van de 4de naar de 2de plaats ten koste van Herman de Jong en Wil Wijns. Michael Keijzer en Bob Bruns van Wetac werden de winnaars van klasse 5 door drie van de vier wedstrijden te winnen.

Na de hilarische prijsuitreiking door Jan Berkers was het nog lang gezellig in de kantine van Flash.
Bekijk HIER alle foto's van het toernooi en van de prijsuitreiking

Hans Knapen

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend