Jelle en Lonneke  Madhav en Igor
         Jell en Lonneke                                     Madhav en Igor

Afgelopen vrijdag werd voordat de senioren aan de slag gingen, eerst de clubkampioenschappen voor de jeugd gespeeld.
In een 4- en een 5-kamp werd er gespeeld voor het kampioenschap in de A en B klasse.

Na 6 spannende poulewedstrijden, werd Jelle Foster uiteindelijke clubkampioen. Hij won al zijn drie wedstijden en nam daarmee revanche op zijn 2e plaats van vorig jaar. Lonneke Eijsvogels werd met 2 overwinningen tweede en de derde plaats was voor Kushagra Singh. Maja Geboers eindigde weliswaar op de vierde plaats, maar speelde 3 hele goede wedstrijden.

Ook in de B-klasse werd er goed gespeeld en gingen de prijzen uiteindelijk naar Madhav Shyam en Igor Djapic. Ze bleken net iets sterker dan Wouter Kabel, Mats de Wolf en Younes Az-Aimy.

Alle deelnemers kunnen trots terug kijken op hoe goed gespeeld hebben! De vele senioren die aan het kijken waren vanaf de kantine, zagen vol bewondering hoe goed er gespeeld werd.

Roger Bergs