Jos van Lil erelid

Afgelopen maandag hebben we met ons biljartclubke de 90ste verjaardag van Jos van Lil gevierd en werd hij benoemd tot erelid van BV Weinig Keu's. Het was een zeer geslaagde avond met een hapje en een drankje en je kon zien dat Jos het erg naar zijn zin had. Jos nogmaals proficiat namens ons allemaal en dat we nog heel veel mogen biljarten.

Ook viel de beslissing in de competitie, Dick Smit tegen Harrie Beekmans de nummers 1 en 2 van de competitie met nog 1 wedstrijd te spelen. De laatste wedstrijd ging tussen deze twee titanen, Dick duidelijk heel erg zenuwachtig, Harrie leek wat rustiger maar de spanning was te snijden mede door de aanwezigheid van een groot publiek waarin onder andere de geliefden van de spelers plaatsgenomen hadden. Het zat een beetje ingewikkeld in elkaar maar als Dick 1 punt zou halen was hij kampioen.

Als Harrie wist te winnen en boven zijn gemiddelde zou spelen zou hij op precies hetzelfde aantal punten komen als Dick. En wat denk je precies dat gebeurde met als gevolg dat er een beslissingswedstrijd gespeeld moest worden. Nu werd het nog spannender en zowel bij Dick als bij Harrie gierde de zenuwen door de keel. Dit was te zien op het groene laken de simpelste ballen werden gemist en Dick maakte touche door met de verkeerde bal te stoten meteen daarop speelde Harrie weer met de verkeerde bal ook touche, de wedstrijd stond onder leiding van een zeer gerenommeerde scheidsrechter en dat was maar goed ook. Een zeer spannende wedstrijd eindigde in een overwinning voor Harrie en hij is de gelukkige kampioen van ons biljartclubke, Harrie proficiat namens ons allen

p.s. Ik moest iedereen nog hartelijk bedanken voor de gezellige avond namens Jos Van Lil
Groetjes Jan Berkers

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend