Door afwezigheid van Petro v d Bos [vergeten in zijn agenda te zetten, nog gebeld maar kon niet meer komen waarvoor zijn excuses] rook iedereen zijn kans in klasse 1.  Willem won al zijn partijen in de poulefase en moest in de finale uitkomen tegen Robin Maessen, die gelijk geëindigd was met Hein Rutjes, maar in de onderlinge wedstrijd knap wist te winnen met 3-2 en dat was doorslaggevend.

Het werd een zeer spannende finale die uiteindelijk na 5 zenuwslopende games gewonnen werd door Willem. Om de 3e plaats in deze klasse werd het ook al een Flash onderonsje. Hein Rutjes moest het hier opnemen tegen Henk v d Tillaart. Henk was in de poule gelijk geëindigd met Kees Schalk, die onderlinge wedstrijd werd eenvoudig gewonnen door Kees, Henk was te gespannen en zenuwachtig om echt tegenstand te bieden. Toch knap dat Henk in de 3e game en tevens de laatste nog 1 punt wist te halen want 11-0 staat niet zo leuk op het formulier (toch Henk?).
Henk mocht toch aantreden in de wedstrijd om de 3e plaats omdat Kees op moest geven vanwege een blessure aan zijn stembanden die overbelast waren, deels door hard geschreeuw tijdens de wedstrijden maar zeer zeker ook door het roepen van de mensen achter de bar[en dat was niet om spa rood te bestellen], en als hij niet kan schreeuwen kan hij ook niet spelen. Hein won deze wedstrijd en werd 3e

In de 2e klasse ging de finale tussen Rogier Bergs en Ruben Rajagoplan. Een zeer spannende wedstrijd die door Rogier gewonnen werd in de 5e game met 11-9. Om de 3e plaats streden Marius Boamfa en Peter Kim ook al in 5 games, gewonnen door Marius.

Klasse 3, hier ging de finale tussen 2 deelnemers van Bergeijk: Rob de Vries en Koen Kuijpers.,Rob werd hier de winnaar. Weer een Flash onderonsje in de wedstrijd om de 3e plaats. René Kramer moest het hier opnemen tegen Frank de Jong ook hier weer spanning en strijd maar gewonnen door Frank met 3-1.

Dan nog klasse 4 net als in de 3e klasse hier ook een geheel Bergeijkse finale tussen Bianca van Herwijnen en Renske van Montfoort. Waar Bianca het in de poulefase nog heel moeilijk had met Renske ging het in de finale iets gemakkelijker, Bianca won in 3 games. Om de 3e plaats moest Milan Adhikari het opnemen tegen Eric Sedee. Laatst genoemde won vrij eenvoudig in 3 games.

Het was weer een zeer geslaagd toernooi met veel strijd, maar vooral gezelligheid. Iedereen die hier aan meegewerkt heeft willen wij dan ook hartelijk bedanken. Maar in het  bijzonder Erik de Jong die wegens onderbezetting van de bar (Eric Sedee was alleen en nam ook nog deel aan het toernooi) een groot gedeelte van de bardienst voor zijn rekening nam in de ochtend.

1e Willem Peters
2e Robin Maessen