Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

WinnaarsOpenUdense2011

David Saunders 3e prijs klasse A (niet op de foto)
Jurgen vd Heuvel 1e prijs klasse B
Kevin Choi 2e prijs klasse C
Patrick Choi 1e prijs klasse G

In Oss wordt op zondag 25 maart 2012 de 42ste editie van het Maaslandteamtoernooi georganiseerd, met aparte jeugd- en seniorenklassen. Er wordt gespeeld in teams van twee personen (gemengd mag). Per wedstrijd speel je twee enkelspelen en een dubbelspel. De teams mogen bestaan uit spelers met verschillende toernooilicenties. Je speelt dan in de klasse van de speler met de hoogste licentie.

Lees meer...

Zondag 20 november gaan de voorrondes van de Nationale Senioren Meerkampen C en E licentie van start. Bij Flash worden 3 poules gespeeld. Namens Flash doen Rens Mecking (C-licentie) en Mark v/d Molen (E-licentie) mee.

Lees meer...

Op zaterdag 10 december 2011 organiseren we bij Flash het jaarlijkse plankentoernooi.  Wat houdt een plankentoernooi in? Je speelt tafeltennis met een ‘kaal’ batje, zonder rubbers dus. Is dat leuk? Jazeker, dit mag je niet missen!

Meedoen kan indien je een jeugdspeler bent bij Flash, het maakt niet uit of je recreant bent of competitie speelt! Je mag ook vrienden uitnodigen om mee te komen doen.

Lees meer...

Op vrijdagavond 9 december vindt de jaarlijkse ontmoeting tussen de verenigingen TTV Flash, Boemerang, MaDi, Het Snelle Batje, Kinawo en de Woenselse Heide weer plaats.

Lees meer...

Op zaterdag 21 januari 2012 worden de Nederlands Kampioenschappen 2012 georganiseerd in Panningen. Naast de enkel kun je je ook opgeven voor de dubbelkampioenschappen.

Lees meer...

Dubbeltoernooi overzicht

Op zondag 6 november 2011 verzamelden zich 12 teams in alle 'zondagvroegte' bij Flash. Spelers van TvMadi, TTV Nuenen, Renata, MTTV'72, Taveres, eenentwintig en uiteraard Flash stonden rond 10 uur 's ochtends al actief in te spelen of zaten met een bakkie koffie/thee nog langzaam wakker te worden aan de bar.

Lees meer...

De Open Udense is een bekend toernooi voor Flash. Voorgaande jaren waren er altijd wel wat Flashleden te bewonderen en zijn er ook diverse Flashleden met mooie bekers naar huis gegaan.

Lees meer...

Zaterdag 15 oktober hebben Reza Salehi en Eric Sedee allebei meegedaan aan het SB Ranglijsttoernooi in Amersfoort. Vanwege de goede resultaten vorig jaar speelt Reza vanaf dit seizoen een klasse hoger: in klasse 4. Eric Sedee komt, net als vorig jaar, uit in klasse 3.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend