Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Dubbeltoernooi overzicht

Op zondag 6 november 2011 verzamelden zich 12 teams in alle 'zondagvroegte' bij Flash. Spelers van TvMadi, TTV Nuenen, Renata, MTTV'72, Taveres, eenentwintig en uiteraard Flash stonden rond 10 uur 's ochtends al actief in te spelen of zaten met een bakkie koffie/thee nog langzaam wakker te worden aan de bar.

Lees meer...

Op zaterdag 10 december 2011 organiseren we bij Flash het jaarlijkse plankentoernooi.  Wat houdt een plankentoernooi in? Je speelt tafeltennis met een ‘kaal’ batje, zonder rubbers dus. Is dat leuk? Jazeker, dit mag je niet missen!

Meedoen kan indien je een jeugdspeler bent bij Flash, het maakt niet uit of je recreant bent of competitie speelt! Je mag ook vrienden uitnodigen om mee te komen doen.

Lees meer...

Op vrijdagavond 9 december vindt de jaarlijkse ontmoeting tussen de verenigingen TTV Flash, Boemerang, MaDi, Het Snelle Batje, Kinawo en de Woenselse Heide weer plaats.

Lees meer...

Afgelopen zaterdag 15 oktober j.l. heeft het voor dit toernooi samengestelde Flash-team het vriendschappelijke Jagerhoef toernooi gewonnen.
Naast de overwinningsbeker is ook de wisselbeker dit jaar in het bezit gekomen van Flash

.Madi toernooi

Lees meer...

Heb je een C, E of G licentie? Dan kun je je tot en met 1 november 2011 opgeven voor de Nationale Senioren Meerkampen. De voorrondes worden gespeeld op 20 november 2011.

Lees meer...

De Open Udense is een bekend toernooi voor Flash. Voorgaande jaren waren er altijd wel wat Flashleden te bewonderen en zijn er ook diverse Flashleden met mooie bekers naar huis gegaan.

Lees meer...

Zaterdag 15 oktober hebben Reza Salehi en Eric Sedee allebei meegedaan aan het SB Ranglijsttoernooi in Amersfoort. Vanwege de goede resultaten vorig jaar speelt Reza vanaf dit seizoen een klasse hoger: in klasse 4. Eric Sedee komt, net als vorig jaar, uit in klasse 3.

Lees meer...

 

Bij het ranglijstentoernooi in Hoorn heeft Lexi de tweedde plaats behaald bij de meisjes pupillen. De halve finale en finale waren sportieve en mega spannende wedstrijden.

 

Hoorn Lexi

De eerste tegen Sharon ging met 3-2 naar Lexi, helaas de beslissendetegen Mylene werd met 3-2 verloren.
Toch een mooie beker erbij en Annisa nogmaals enorm bedankt voor de coaching .

Jan Cornelissen

 

Toernooien | Page 10

Het Flash mixed -dubbel wordt gespeeld op Zondag 6 november 2011, en is bedoeld voor Flash-leden én leden van andere verenigingen. Jullie zijn uitgenodigd om er gezamenlijk weer een fantastisch toernooi van te maken. Het betreft een seniorentoernooi, dus je moet wel minimaal 16 jaar zijn om mee te mogen doen.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend