Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Zoals bekend mag Mike Adriaans de cup met de grote oren minimaal een jaar in zijn bezit houden. Maar hoe kwam deze overwinning tot stand en wat gebeurde er zoal gedurende het toernooi? De organisatie van het toernooi, bestaande uit Kim Tegenbosch en Shant Mirzoian, maakte het volgende verslag.

Lees meer...

Mike Adriaans heeft afgelopen vrijdagavond voor het eerst de Supercup op zijn naam geschreven. De speler van team 1 was de hele avond al in goede doen. In de finale rekende hij af met teamgenoot Roel van der Linden, die daarmee zijn status als de Joop Zoetemelk van Flash bevestigde. Het was een heruitgave van de finale van de senioren clubkampioenschappen, maar dit keer was het minder spannend. Beide spelers hadden in de halve finale overigens weinig moeite met hun opponenten Helmut Grams en Robin Peeters, die voor deze halve finale een overtuigende indruk maakten.

Later volgt de volledige uitslag van de Supercup.

De afgelopen 3 dagen is bij Flash voor de 38e keer het TLE dubbeltoernooi gehouden. Grote winnaars van het toernooi werden Petro van de Bosch en Loek van Hal. De verenigingsbeker ging naar S&O TNT, met een nipte voorsprong op Kinawo.

In de bijlage zijn alle uitslagen van de finaledag te vinden. 

TTV Flash organiseert

op

Vrijdag 23 januari 2009

Aanvang 19.00 uur

 

de strijd om de

 

6e FLASH-SUPERCUP

Lees meer...

Bij de jaarlijkse clubkampioenschappen, dit jaar voor het eerst sinds lange tijd in december, heeft Mike Adriaans weer eens toegeslagen. In een kraker werd teamgenoot Roel van der Linden verslagen. Roel, die bekend staat als de eeuwige 2e, haalde meer punten dan Mike maar verloor 3 games met miniem verschil.

Eerder op de dag werd er gestreden om de prijzen in de open klasse. Leon Vorstenbosch was daarin de sterkste in de hoogste klasse. Hein Rutjes, Ali Çaliskan en Daniëlle Hulsman waren de overige winnaars.

Lees meer...

Vandaag stonden de Zuid-West kampioenschappen voor jeugd en senioren op het programma. Er deden een redelijk aantal Flash spelers mee, hoewel dat aantal hopelijk volgend jaar nog een stuk hoger wordt.

In het bijgevoegde document zijn de is het podium van iedere klasse terug te vinden. Klik op  'Lees meer...' voor een kort verslag met foto's van de winnaars.

Lees meer...

Op zondag 15 maart 2009 vindt alweer voor 39e keer het Maaslandteamternooi plaats voor jeugd en senioren. Zoals elk jaar vindt het toernooi weer plaats in Oss.

De start zal zijn om 09.00 uur en de finales bij de jeugd staan om 18.00 uur gepland en bij de senioren uiterlijk om 19.00 uur. Er wordt gespeeld in teams van 2 personen. Op het prikbord van Flash hangt het inschrijfformulier.

Let op: Je hebt nog een week om in te schrijven! Dus zoek een partner en schrijf je snel in als je nog mee wil doen aan dit leuke toernooi.

Het kerstplankentoernooi was ook dit jaar weer een succes.

Op 2e kerstdag werden de deelnemers ook nu weer ontvangen met koffie en kerstbrood.

Na een jaar niet meer met een gladde plank gespeeld te hebben even oefenen natuurlijk en daarna kon het toernooi beginnen. Drie poules van 4 personen waarvan de eerste 2 naar groep A doorgingen en de laatste 2 naar groep B. De uitslagen van het toernooi zijn als volgt:

Lees meer...

Gisteren wisten we al te melden dat Robin Peeters de grote winnaar is geworden van de clubkampioenschappen bij de jeugd. In de finale van de open klasse versloeg hij de jonge Rens Mecking met 3-0.

Eerder die dag was hij net even wat sterker dan Mart Coolen in klasse 1. Klasse 2 werd gewonnen door Jordi Kivits. Hij versloeg Robin Maessen in een spannende finale. In klasse 3 werd er ook een 5-setter gespeeld om de titel. Pim van den Heuvel kwam traag op gang (0-2) en verloor de 2e set zelfs met 11-0 van Laura van de Velde. Hij toonde echter aan over vechtlust te beschikken en won de drie daaropvolgende games met minimaal verschil. Bij de recreanten was Nick den Hollander de beste.

Alles prijswinnaars: gefeliciteerd! Klik op lees meer voor alle uitslagen.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend