Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

zomercompetitieOok dit jaar wordt er weer een gezellige zomercompetitie bij Flash, Unicum en Een-en-twintig georganiseerd! De zomercompetitie duurt 5 weken en is de ideale gelegenheid voor iedereen die nog een balletje wil slaan na de reguliere competitie. De competitie wordt dit jaar gehouden van 19 mei t/m 17 juni en alle speelniveaus zijn vertegenwoordigd.

Vorig jaar deden er 25 leden van Flash mee, verspreid over 6 teams. Wij verwachten ook dit jaar weer een flinke opkomst, dus stel een team samen en meld je aan! Dit kan je doen een een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en een CC-tje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld daarbij dat je vanuit Flash mee-doet, wat de team-naam is, en welke spelers er in je team zitten (minimaal 3). De kosten bedragen euro 12,50 per team, welke op de eerste speelavond voldaan kan worden. Inschrijven kan t/m 10 mei.

Lees meer...

Het 29e Familietoernooi op zondag 17 april is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang van het toernooi is om 10:00 en het einde ongeveer om 18:00.

Lees meer...

Op 11 februari zal het Katertoernooi weer plaatsvinden. Dit toernooi voor genodigden brengt altijd het nodige spektakel met zich mee en is een prima manier om de carnavalsperiode af te sluiten. Diverse regiotoppers, zullen acte de présence geven. Het toernooi zal aanvangen om 20:00.

Jack Schalkwijk
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Kerstplanken2015

Voor de derde keer in vier jaar is Willem Peters weer de beste, Proficiat.

Op 2e kerstdag is voor de 11e keer het Kerstplankentoernooi gehouden. Dit jaar met 36 deelnemers, een paar zieken maar aangevuld met andere geïnteresseerden. Zoals altijd zijn we gestart met koffie en kerstbrood. Veel mensen hadden weer allerlei gerechtjes gemaakt wat goed genuttigd werd en wat een fijne gezellige sfeer geeft, bedankt allen. 

Lees meer...

Op vrijdagavond 13 november werd weer het traditionele toernooi om de Supercup gehouden. Een toernooi waarbij de beste jeugdspelers en beste seniorenspelers onderling uitmaken wie zich voor een jaar de algemene clubkampioen mag noemen. Bekijk HIER de foto's
Supercup2015 Willem Peeters

Lees meer...

Katertoernooi image1
Op donderdagavond 11 februari is na een jaartje weggeweest te zijn weer het katertoernooi gespeeld. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: BV Weinig Keu's, Henri Slootjes, Bart Muller, Hein Rutjes, Willem Peters en Restaria de Tempel.

Lees meer...

Dit jaar is het team Wiekslag 3 , met Rob den Otter en Anthony v.d. Burgt, winnaar van het Flash/TLE Dubbeltoernooi 2016.
Bekijk HIER de foto's en de xlsEinduitslag. Wil jeweten wie voorgaande jaren gewonnen heeft ? Bekijk de xlshistorie
UItslag Dubbeltoernooi 2016

Bekijk hier de indeling van het  pdfFlash/TLE Dubbeltoernooi 2016 (bijgewerkt 29-12-2015)

Indeling Dubbeltoernooi

Hans Knapen
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
{jcomments off}

 

De competities staan op het op het punt om te beginnen en ook de trainingen zijn weer hervat. Uiteraard organiseert Flash ook weer enkele leuke en sportieve toernooien het komende seizoen.
Samen met de toernooicommissie is het volgende schema opgesteld.
Data en tijden zijn onder voorbehoud en kunnen evt. gewijzigd worden als de omstandigheden daarom vragen. Noteer de data alvast in jullie agenda!

  • Vrijdag 16 okt 2015 Supercup 19.00 uur
  • Vrijdag 11 Dec 2015 Vriendschappelijk toernooi 20.00 uur
  • Zaterdag 26 Dec 2015 Kerstplankentoernooi 12.00 uur
  • Wo/Do/Vr 6/7/8 Jan 2015 Flash/TLE dubbeltoernooi 19.45 uur
  • Zo 31 Jan 2016 Familie toernooi 10.00 uur
  • Do 11 Febr 2016 Katertoernooi 19.00 uur
  • Zo 3 April 2016 Flashtoernooi 10.00 uur
  • Vrij 1 juli 2016 Clubkampioenschappen 19.00 uur

Huub Maessen,               Jan Berkers en Jack Schalkwijk
Secretaris TTV Flash,    Toernooicommissie

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend