Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Logo FlashTLE

Bijgevoegd de Indeling van het Flash/TLE Dubbeltoernooi 2015 pdfIndeling_Dubbeltoernooi_2015.pdf

Hans Knapen / Jack Schalkwijk

uitnodiging vriendschappelijjk toernooi

Even voor degenen die het nog niet wisten of die het vergeten waren...vanavondom 20.00 uur begint het Vriendschappelijk Toernooi bij Flash, samen met Het Snelle Batje, Kinawo, Boemerang, MaDi en Woenselse heide.
We hebben weer een behoorlijk aantal deelnemers. Het is dus al lekker druk, maar we zien ook graag niet-spelers verschijnen om er met z'n allen weer een gezellige avond van te maken.

Dus wie weet?! Tot vanavond ?! Ook voor een hapje en een drankje!

Groetjes,
Sjan en Nancy

Van tot en met 9 januari 2015 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 44ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

Vrijdag  12 december is het vriendschappelijk toernooi samen met:
-De Boemerang
-MaDi
-Het Snelle Batje
-Woenselse Heide
-Kinawo

Heb je interesse in een gezellige avond en om onze vereniging te vertegenwoordigen, schrijf je dan in op de lijst welke hangt in de kantine of mail me even.

Lees meer...

De toppers van de Senioren spelen op vrijdag 29 augustus tegen de toppers van de Junioren voor de titel Algemeen Clubkampioen 2014!

Bij de zogenaamde Supercup strijden de beste 4 spelers van de junior club - kampioenschappen tegen de beste 4 spelers van de senior club - kampioenschappen. De winnaar maar zich Algemeen Clubkampioen 2014 noemen.Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en zijn of haar favoriete speler te komen aanmoedigen.

Lees meer...

Vantot en met 8 januari 2016 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 45ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

supercup1

De Supercup 2014 is heel goed verlopen. Tijdens een heel sportieve avond met helaas weinig supporters maar die weinigen bleven wel gezellig na borrelen. Al met al is het een gezellige en zeer sportieve avond geworden met veel mooie wedstrijden.

Lees meer...

Clubkampioenschappen2014 jeugd  Clubkampioenschappen2014 senioren

Afgelopen vrijdag en zaterdag zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Bij de Junioren was Saviel Helsper de winnaar, en bij de Senioren Helmut Grams.

Als laatste is er gespeeld voor de titel Clubkampioen Flash 2014 in een afvalrace tussen de senioren klasse 1 en 2.De halve finales gingen tussen Kelvin Pao tegen Helmut Grams en Willem Peeters tegen Hein Rutjes.

In de finale stonden uiteindelijk Helmut Grams en Willem Peeters, met als scheidsrechter Henri Tegenbosch.
Deze werd na een spannende wedstrijd gewonnen door Helmut Grams.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend