Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Op zondag 12 april organiseert TTV Flash voor de 33e maal haar Flashtoernooi. 48 spelers strijden in vier klassen om de individuele prijzen. Leden van een vereniging spelen gezamenlijk om de verenigingsprijs. Deelname aan dit oergezellige enkeltoernooi staat open voor senioren uit de NTTB- en TLE-competities en recreanten.

Lees meer...

Voor de derde keer op rij zijn Hans Cox en Marc van de Boom winnaar van het Flash/TLE Dubbeltoernooi.
Bekijk HIER de foto's

Uitslag Dubbeltoernooi2015

Bekijk ook de xlswinnaars sinds 1984.{jcomments off}

Robert winnaar kerstplank2014

Op 2e kerstdag is voor de 10 keer het jaarlijkse kerstplanken toernooi gehouden. Dit jaar met een record aantal namelijk 39 deelnemers, prachtig.
De ontvangst was zoals altijd met kopje koffie en kerstbrood. Het was weer een geslaagde, prachtige, sportieve gezellige dag.

Lees meer...

uitnodiging vriendschappelijjk toernooi

Even voor degenen die het nog niet wisten of die het vergeten waren...vanavondom 20.00 uur begint het Vriendschappelijk Toernooi bij Flash, samen met Het Snelle Batje, Kinawo, Boemerang, MaDi en Woenselse heide.
We hebben weer een behoorlijk aantal deelnemers. Het is dus al lekker druk, maar we zien ook graag niet-spelers verschijnen om er met z'n allen weer een gezellige avond van te maken.

Dus wie weet?! Tot vanavond ?! Ook voor een hapje en een drankje!

Groetjes,
Sjan en Nancy

Van tot en met 9 januari 2015 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 44ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

Het 28e Familietoernooi op zondag 25 januari is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang van het toernooi is om 09:45 en het einde ongeveer om 18:00.

Lees meer...

Logo FlashTLE

Bijgevoegd de Indeling van het Flash/TLE Dubbeltoernooi 2015 pdfIndeling_Dubbeltoernooi_2015.pdf

Hans Knapen / Jack Schalkwijk

Vantot en met 8 januari 2016 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 45ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend