Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Op 26 januari was het 27e familie toernooi alweer. Het was een gezellige dag er waren veel aanmeldingen. Bij het toernooi was het de bedoeling dat Flashleden ook een keer met familie en kennissen konden tafeltennissen. Er hebben 20 teams meegedaan met het toernooi ze zaten in een poule van 5 en zo waren er 4 poules. Het toernooi duurde van 9.15 tot 17:00

Lees meer...

Pascal van Gemert    Hein Rutjes
Afgelopen donderdag is het 19e Katertoernooi gespeeld bij TTV Flash. Ook dit jaar hebben er weer 32 spelers gestreden om de felbegeerde prijzen, die wederom beschikbaar gesteld zijn door de Mitra Slijterij aan het Nederlandplein.

Lees meer...

Willem Peters in 2013 weer de beste op het 9e Kerstplankentoernooi.

Willem Peters winnaar kerstplanken2013

Kijk HIER de foto's van dit jaars Kerstplankentoernooi.

Henri Tegenbosch

Bekijk of download   pdfIndeling_Flash_TLE_Dubbeltoernooi.pdf  (bijgewerkt op 01-01-2014) {jcomments off}

Van tot en met 10 januari 2014 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 43ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

UitslagDubbeltoernooi

Bekijk ook de foto's van de prijsuitreiking.

Het 27e Familietoernooi op zondag 26 januari is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang is om 09:45 en het einde ongeveer om 18:00.

Lees meer...

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileumjaar van TTV Flash in 2014 nodigen wij alle Flash-leden uit om deel te nemen aan de laddercompetitie die vanaf 11 januari iedere maandag- dinsdag- en woensdagavond gespeeld kan worden.

Lees meer...

Vrijdag de 13e is het vriendschappelijk toernooi samen met De Boemerang, Jagershoef, Het Snelle Batje, Woenselse Heide en Kinawo. We hopen met een grote groep er weer een gezellige avond van te maken.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend