Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Het 27e Familietoernooi op zondag 26 januari is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang is om 09:45 en het einde ongeveer om 18:00.

Lees meer...

Bekijk of download   pdfIndeling_Flash_TLE_Dubbeltoernooi.pdf  (bijgewerkt op 01-01-2014) {jcomments off}

Van tot en met 10 januari 2014 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 43ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

Op 25 (C en D licentie) en 26 januari (B licentie) vindt het NK 2014 plaats in Panningen.
Wil je meedoen, geef je dan voor 25 december op via onderstaand inschrijfformulier (voorkeur) of via het prikbord bij Flash.

Lees meer...

Hassel2013Groepsfoto

Later dan normaal staat ook de groepsfoto van Hasselt op de website en zijn er nog zo'n 50 nieuwe foto's ge-upload (met dank aan Anco).
Kijk HIER voor alle Hasselt-foto's.

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileumjaar van TTV Flash in 2014 nodigen wij alle Flash-leden uit om deel te nemen aan de laddercompetitie die vanaf 11 januari iedere maandag- dinsdag- en woensdagavond gespeeld kan worden.

Lees meer...

Vrijdag de 13e is het vriendschappelijk toernooi samen met De Boemerang, Jagershoef, Het Snelle Batje, Woenselse Heide en Kinawo. We hopen met een grote groep er weer een gezellige avond van te maken.

Lees meer...

Voor alweer de 44ste keer organiseert tafeltennisvereniging OTTC Oss het Maaslandteamtoernooi. Er wordt gespeeld in teams van twee personen. Er zijn geen aparte klassen voor dames/heren of jongens/meisjes. Per wedstrijd worden vier enkels en een dubbel gespeeld.

Lees meer...

Het Mixed Toernooi dat voor komende zondag 3 november op de planning stond gaat helaas niet door.

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend