Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

cl2013 overzicht

Zaterdagavond 25 mei was het dan zover, de duitse Finale Champions League 2013 tussen FC BAYERN MÜNCHEN en BORUSSIA DORTMUND. Een mooie gelegenheid de duitse avond van 2011 dunnetjes over te doen. Samen kijken naar het Duits onderonsje, de nummer 1 en nummer 2 van de Bundesliga tegen elkaar in de finale CL in London, op het heilige Wembley gras. Vooraf even bij de bekende mede organisatoren gevraagd of er interesse was, en die bleek er te zijn. De eerste voorzichtige inschatting was dat we zo'n 20-25 man zouden kunnen verwachten. De werkelijke opkomst bleek achteraf echter veel ruimer uit te vallen. Volgens de barmensen Piet en Mario telde de kantine zeker een man of 45-50.

Lees meer...

Jos van Lil erelid

Afgelopen maandag hebben we met ons biljartclubke de 90ste verjaardag van Jos van Lil gevierd en werd hij benoemd tot erelid van BV Weinig Keu's. Het was een zeer geslaagde avond met een hapje en een drankje en je kon zien dat Jos het erg naar zijn zin had. Jos nogmaals proficiat namens ons allemaal en dat we nog heel veel mogen biljarten.

Lees meer...

Donderdag avaond zijn de (meeste) tenten in een droog Hasselt opgezet. Het jeugdtoernooi kan beginnen !

tenten hasselt1 tenten hasselt2

logo zomercompetitie_2011 Er doen dit jaar maar liefst 24 teams mee aan de zomercompetitie, met fantastische namen als 'You just got ponged', 'De Hansworst', 'Goed-beter-BEST'. De wedstrijden worden op drie verschillende locaties gespeeld (Flash, Unicum en Eenentwintig). De eerste speelronde worden op 16 mei bij Eenentwintig gespeeld (aanvang 20.00 uur). De overige speeldata staan in onderstaand schema.
Net als voorgaande jaren zullen de uitslagen en tussenstanden ook weer op de website van TTV Flash geplaats worden.

Lees meer...

Op zaterdag 25 mei 2013 wordt er door MTTV '72 de 24e Open Mierlose Tafeltenniskampioenschappen georganiseerd. Zoals ze zelf zeggen, het grootste tafeltennistoernooi van Mierlo!

Lees meer...

Vrijdagavond 17 mei was het dan eindelijk zover. Het kamp waar menig jeugdlid en begeleider een heel jaar naartoe leeft; Hasselt!
Een Pinksterweekend Hasselt staat altijd garant voor mooi weer, gezelligheid, BBQ, veel tafeltennis en voetbal. In de loop van de jaren is gebleken dat dit een geweldig moment is voor de jeugd om elkaar eens te leren kennen. Complimenten aan de vele begeleiders die hier ook elk jaar voor zorgen.

Hasselt in de zon

Lees meer...

Op 16 mei wordt de TLE-achtkanp voor de tweede klasse bij TTV Flash gespeeld. De organisatie is nog op zoek naar enkele tellers. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur. Opgeven kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Uiteraard is iedereen welkom om effe te komen kijken.

Jack Schalkwijk

Door afwezigheid van Petro v d Bos [vergeten in zijn agenda te zetten, nog gebeld maar kon niet meer komen waarvoor zijn excuses] rook iedereen zijn kans in klasse 1.  Willem won al zijn partijen in de poulefase en moest in de finale uitkomen tegen Robin Maessen, die gelijk geëindigd was met Hein Rutjes, maar in de onderlinge wedstrijd knap wist te winnen met 3-2 en dat was doorslaggevend.

Lees meer...

JeugdKampioenschappen

Afgelopen weekend werden de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. Winnaar is Sven Hermans geworden.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend