Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

katertoernooi

Afgelopen donderdag heeft voor de 18e keer het Katertoernooi plaatsgevonden. Voor de eerste keer werd dit niet door Harrie Beekmans georganiseerd, maar door Robin Peeters.

 

Lees meer...

Op donderdag 14 februari zal al weer het 18e katertoernooi plaatsvinden. Dit toernooi voor genodigden brengt altijd het nodige spektakel met zich mee en is een prima manier om de carnavalsperiode af te sluiten. Diverse regiotoppers zullen acte de présence geven. Het toernooi zal aanvangen om 19:00. Bijgevoegd de deelnemerslijst.

Lees meer...

Zoals elk jaar organiseert de Nijmeegse TTV Akris de Open Akris Tafeltennis Kampioenschappen. Niet de minste vereniging; 'Flash-toptalenten' als Han vd Zijden en Paula Paulus hebben in het verleden voor deze vereniging gespeeld!

Lees meer...

Ook in het voorjaar van 2013 vinden weer de regionale meerkampen plaats.
Altijd weer een leuke gelegenheid voor welpen en jeugdspelers met een C-licentie om niet al te ver uit de buurt aan een toernooi in de vorm van een meerkamp mee te kunnen doen.

Lees meer...

Bekijk de pdfuitslag van het zeer geslaagde Flash/TLE dubbeltoernooi 2013.

Hans Knapen

Op 27 januari 2013 werd alweer het 26e familietoernooi georganiseerd. Onderstaand de uitslagen van de diverse poules.

Lees meer...

Hierbij de uitslagen van de prima verlopen top zeskampen jeugd te Oss en Bergen op Zoom.xlsTop Zeskampen Oss en xlsTop Zeskampen BoZ

David-clubkampioen

Na een spannende maar vooral sportieve en gezellige dag zijn de clubkampioenen van 2013 weer bekend. Eerst is er gestreden in drie klassen op eigen sterkte. Daar zijn de volgende winnaars uit gekomen.

Lees meer...

Het 26e Familietoernooi op zondag 27 januari is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang is om 09:45 en het einde ongeveer om 18:00.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend