Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

P1030706 Large
Het was weer een gezellige avond die alleen wat later begon als gepland, reden Mike Adriaans, kwam wat later en wilde/eiste nog inspeeltijd, het is wat met die sterspelers.

Lees meer...

Ook dit jaar organiseert tafeltennisvereniging Taverbo/SABO Boxtel weer de gezellige en succesvolle Open Boxtelse Kampioenschappen voor senioren (16+) op zondag 28 oktober 2012.

Lees meer...

Toernooien | Page 8

Het tafeltennis seizoen is nog niet begonnen of de uitnodigingen voor toernooien stromen al weer binnen. Zo is er in september het jaarlijkse C/D-toernooi in Heel (Limburg) en daarna weer het B-/C-jeugdranglijstoernooi in Hoorn.

Lees meer...

Afgelopen weekend heeft de jeugdcup plaatsgevonden op papendal. Alle afdelingen komen hier naartoe met hun sterkste pupillen e welpen van hun afdeling om te strijden wie zich een jaar lang de beste afdeling van Nederland mag noemen t/m 12 jaar.

Lexi-2e-jeugdcup2012

Lees meer...

Voetbaltoernooi ttv unicum

De teamfoto van het winnende team, helaas zonder de laats opgetrommelde Pascal uit Heeze en de daar aan verbonden tafeltennis vereniging. Deze kon helaas maar drie wedstrijden mee spelen maar was in het centrum van de verdediging een vaste waarde. In de poule werden we dan ook op onderling resultaat net geen eerste.

Lees meer...

Vrijdagavond a.s. is weer de Supercup 2011/2012
De volledige line up is inmiddels bekend.

Lees meer...

logo supercup2012

De toppers van de Senioren spelen op vrijdag 31 augustus tegen de toppers van de Junioren voor de titel Algemeen Clubkampioen 2012!

Lees meer...

 

Zaterdag 23 juni heeft ons clublid Eric Sedee een supertoernooi gespeeld op het Nederlands kampioenschap voor mensen met een beperking, Eric is twee keer 2e geworden wat een enorme goede prestatie is ! 

Lees meer...

Hassel2012 zit er weer op, het enige wat overblijft zijn de leuke herinneringen en hopelijk veel foto's. Je vindt hier alvast de eerste foto's (van Leon Theelen en Huub Maessen) en een filmpje. Graag bij de volgende trainingen niet alleen op topspin en backspin oefenen, maar ook op de 'buikschuif'. 

Bekijk de foto's HIER

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend