Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

spandoek david

14 oktober 21:15: David is 3e geworden

Lees meer...

De jaarlijkse welpendag wordt dit jaar gehouden in Geldrop en Bergen op Zoom. De welpendag in Geldrop vindt plaats op zondag 7 oktober aanstaande en deze duurt van 10.00 tot 14.30 De welpendag in Bergen op Zoom is op zondag 14 oktober aanstaande en deze duurt van 10.00 tot 14.00.

Lees meer...

Toernooien | Page 8

Binnenkort vindt weer het C- en D-jeugdranglijsttoernooi in Berkel en Rodenrijs plaats op zaterdag 17 november 2012. Dus wederom een mooie gelegenheid om een toernooi te spelen dat specifiek gericht is op spelers met een C- en D-licentie.

Lees meer...

Ook dit jaar organiseert tafeltennisvereniging Taverbo/SABO Boxtel weer de gezellige en succesvolle Open Boxtelse Kampioenschappen voor senioren (16+) op zondag 28 oktober 2012.

Lees meer...

Toernooien | Page 8

Het tafeltennis seizoen is nog niet begonnen of de uitnodigingen voor toernooien stromen al weer binnen. Zo is er in september het jaarlijkse C/D-toernooi in Heel (Limburg) en daarna weer het B-/C-jeugdranglijstoernooi in Hoorn.

Lees meer...

De Open Udense komt er weer aan! Dit is een toernooi waar zowel een jeugd- als seniorentoernooi tegelijk wordt gespeeld. Er worden eerst poulewedstrijden gespeeld (5,6 of 7 spelers), daarna wordt in afvalrondes gespeeld.

Lees meer...

P1030706 Large
Het was weer een gezellige avond die alleen wat later begon als gepland, reden Mike Adriaans, kwam wat later en wilde/eiste nog inspeeltijd, het is wat met die sterspelers.

Lees meer...

Vrijdagavond a.s. is weer de Supercup 2011/2012
De volledige line up is inmiddels bekend.

Lees meer...

logo supercup2012

De toppers van de Senioren spelen op vrijdag 31 augustus tegen de toppers van de Junioren voor de titel Algemeen Clubkampioen 2012!

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend