Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

Vanuit de regio Eindhoven wordt er op 31 maart een  welpencompetitiedag georganiseerd voor spelers tot en met 11 jaar.

Lees meer...

Katertoernooi2012

Ook dit jaar is het 'wereldberoemde' katertoernooi van TTV.Flash zeer succesvol, heel gezellig en voortreffelijk verlopen. Ontvangst van de gasten/spelers met koffie/cake, en de gehele avond kaas, worst, nootjes en lekkere hapjes. Schitterende en spannende wedstrijden zowel in groep 1 als 2, waarvan het publiek, maar ook de spelers zelf konden genieten. Overigens heb ik NIEMAND met een kater gezien, alsof ze zichzelf wilde sparen voor dit toernooi.....

Lees meer...

Op donderdag 23 februari zal al weer het 17e katertoernooi plaatsvinden. Dit toernooi voor genodigden brengt altijd het nodige spektakel met zich mee en is een prima manier om de carnavalsperiode af te sluiten. Diverse regiotoppers zullen acte de présence geven. Het toernooi zal aanvangen om 19:00. Bijgevoegd de deelnemerslijst.

Lees meer...

(21-januari: Fotogalerij toegevoegd)
Afgelopen weekend werden de clubkampioenschappen voor de senioren en de jeugd gehouden. Bij de senioren werd David Saunders clubkampioen, bij de jeugd was het Allert van de Wal. 

Clubkampioen allert    Clubkampioen david

Lees meer...

Toine Verhoeven en Hans Vrancken van de Wiekslag zijn dit jaar kampioen geworden in de eerste klasse.

Dubbeltoernooi2012

 

Klik voor hier de einduitslag en bekijk  hier de foto's van de prijsuitreiking

Hans Knapen

De Nijmeegse Studenten Tafeltennis Vereniging Akris organiseert hun jaarlijkse toernooi. Dit jaar wordt deze georganiseerd op zondag 1 april 2012 en is voor senioren (zowel competitiespelers als recreanten).

Lees meer...

Het aantal deelnemers aan dit toernooi was dit jaar 52, bestaande uit 26 teams van elk 2 spelers.

famtoernooi

Het maximale is 60 deelnemers, dus over de opkomst valt niet te klagen. Dit toernooi is speciaal bedoeld om elk lid van Flash een keer de kans te geven om samen te spelen met iemand die geen lid is, dat kan 'n vriend, vriendin, ouder of goede kennis zijn(wat opvalt, is dat meer dan de helft toch met 'n familielid speelt ).

Lees meer...

Het 25e Familietoernooi op zondag 29 januari is bedoelt voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang is om 09:45 en het einde ongeveer om 18:00.

Lees meer...

Zie onderstaande teamindeling Alle wedstrijden beginnen om 19:45

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend