Toernooien

Alle Toernooi-nieuws, Toernooi-uitnodigingen en Toernooi-verslagen

 

Afgelopen zaterdag is het TLE toernooi gespeeld bij tafeltennisvereniging "eenentwintig" te Beek en Donk. Ondanks het gering aantal deelnemers van onze vereniging was Flash zeer succesvol. In klasse 2 werd Walter Brocheler ongeslagen kampioen en in klasse 3 versloeg Willem Peters in de finale Johan Meijer van SenO TNT.

Lees meer...

Zondag 15 april starten de voorronden van de Nationale Meerkampen voor mensen met een B, D of F licentie.
De kwartfinales zijn op 20 mei 2012. De overige data worden later bekend gemaakt. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur.

Lees meer...

Op zondag 22 april 2012 wordt het welbekende 'Flashtoernooi' georganiseerd. Dit is al jaren een toernooi waarin TLE wordt herenigd met de NTTB.

Lees meer...

Katertoernooi2012

Ook dit jaar is het 'wereldberoemde' katertoernooi van TTV.Flash zeer succesvol, heel gezellig en voortreffelijk verlopen. Ontvangst van de gasten/spelers met koffie/cake, en de gehele avond kaas, worst, nootjes en lekkere hapjes. Schitterende en spannende wedstrijden zowel in groep 1 als 2, waarvan het publiek, maar ook de spelers zelf konden genieten. Overigens heb ik NIEMAND met een kater gezien, alsof ze zichzelf wilde sparen voor dit toernooi.....

Lees meer...

Op donderdag 23 februari zal al weer het 17e katertoernooi plaatsvinden. Dit toernooi voor genodigden brengt altijd het nodige spektakel met zich mee en is een prima manier om de carnavalsperiode af te sluiten. Diverse regiotoppers zullen acte de présence geven. Het toernooi zal aanvangen om 19:00. Bijgevoegd de deelnemerslijst.

Lees meer...

logo zomercompetitie_2011Dit jaar wordt alweer voor de 4e keer de zomercompetitie georganiseerd. De organisatie is druk bezig de website op orde te krijgen.

Lees meer...

Vanuit de regio Eindhoven wordt er op 31 maart een  welpencompetitiedag georganiseerd voor spelers tot en met 11 jaar.

Lees meer...

De Nijmeegse Studenten Tafeltennis Vereniging Akris organiseert hun jaarlijkse toernooi. Dit jaar wordt deze georganiseerd op zondag 1 april 2012 en is voor senioren (zowel competitiespelers als recreanten).

Lees meer...

Het aantal deelnemers aan dit toernooi was dit jaar 52, bestaande uit 26 teams van elk 2 spelers.

famtoernooi

Het maximale is 60 deelnemers, dus over de opkomst valt niet te klagen. Dit toernooi is speciaal bedoeld om elk lid van Flash een keer de kans te geven om samen te spelen met iemand die geen lid is, dat kan 'n vriend, vriendin, ouder of goede kennis zijn(wat opvalt, is dat meer dan de helft toch met 'n familielid speelt ).

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend