Ook dit jaar organiseert TTV Flash de clubkampioenschappen voor zowel junioren als senioren. De clubkampioenschappen worden gehouden op vrijdagavond 7 juli vanaf (waarschijnlijk) 19.00 uur. De jeugd en senioren spelen gelijktijdig, waardoor het een gezellige drukte zal zijn.

Iedereen die lid is van Flash mag meedoen. Junioren kunnen meedoen bij de senioren, maar houdt er rekening mee dat het dan wel een drukke avond wordt. Opgeven kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en in de kantine hangen ook nog uitgeprinte opgaveformulieren.

De indelingen en het het begintijdstip zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Mocht het beter uitkomen, dan kan er voor gekozen worden om de jeugd eerder te laten beginnen.
Opgeven kan tot en met woensdag 5 juli.

Alvast dank voor je opgave en tot 7 juli!

Namens de toernooi organisatie
Roger Bergs