Op zondag 7 april  zijn er weer de clubkampioenschappen voor de jeugd!

Ben jij jeugdspeler bij tafeltennisvereniging Flash, recreant of competitiespeler, en wil je meedoen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen, geef je dan nu op!

• Waar: Tafeltennisvereniging Flash
  • Wanneer: 7 april
  • Hoe laat: Van 09:30 tot circa 16:00 uur
  • Voor wie: Alle spelers van Flash, recreanten of competitiespelers.
  • Waarom: Omdat we er een gezellige tafeltennisdag van willen maken waar alle jeugdspelers van TTV Flash bij betrokken zijn!

's Ochtends speel je in je eigen klasse zodat iedereen tegen spelers van zijn/haar eigen niveau speelt en naar aanleiding van deze uitslagen spelen we 's middags een toernooi waar iedereen tegen elkaar kan uitkomen om zo te bepalen wie clubkampioen van TTV Flash 2013 wordt!

Wacht dus niet langer en geef je snel op via onderstaand formulier, de lijst die bij TTV Flash hangt of via de mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Namens de Toernooicommissie
Jan Berkers en Jack Schalkwijk

Form has Expired or maximum entries has been reached

{jcomments off}